OVAKO JE DOŠLO DO PRVE VRELE AKCIJE MIONE I ŠA: Reper naterao pevačicu da pristane na OVO!

Autor:

Zadruga

11.01.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša otkrio kako je došlo do dogovora sa Mionom Jovanović!

OVAKO JE DOŠLO DO PRVE VRELE AKCIJE MIONE I ŠA: Reper naterao pevačicu da pristane na OVO!

Foto: E stockk

Miona i Ša

Miona Jovanović, pevačica i aktuelna učesnica "Elite", dobila je danas pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" vezano za odnos sa reperom Nenadom Aleksićem Ša.

- Miona, svaka devojka bi želela da ima dečka posvećenog kao Ša, samo tebi to stvar uvek neki problem. Zbog čega je to tako? - glasilo je pitanje.

- Meni problem stvaraju tenzični momenti koje on stvara. On sve izbaci iz sebe, a ja držim u sebi. Kad ja kažem da me pusti malo da odmorim, on tad nastavi da priča, a to stvara problem - rekla je Miona.

- Ona tvrdi svoje, a ja svoje. Meni je bitno da ona skapira da ne želim da me bocka. Jutros smo se dogovorili da me ne bocka. Trenutno savršeno funkcionišemo. Imam svoje bubice, ja to i priznajem. Garantujem da ćemo uspostaviti neku kontrolu - dodao je Ša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona i Ša priznali da su se dogovorili

Inače, nakon emisije, Miona i Ša su imali prvu vrelu akciju u "Eliti". Ša nedeljema unazad moli Mionu da imaju vrelu akciju, a ona nije želela da se to dogodi pred kamerama. Javno je odbijala repera, zbog čega je on dramio, a kako je jednom prilikom priznao, ovo je i glavni uzrok njihovih svađa.

Verni fanovi rijalitija "Elita" uhvatili su večeras njihovu prvu vrelu akciju, koja se dogodila u spavaćoj sobi, dok su svetla bila upaljena. Akcija je kratko trajala ispod pokrivača, a Ša je nakon ovoga otišao do toaleta sa vlažnim maramicama.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Miona i Ša posle vrele akcije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading