ANĐELO I ANITA DOBILI INSTRUKCIJE: Lepi Mića smislio pobednički plan, isporučio im PRAVILA PONAŠANJA!

Autor:

Zadruga

11.01.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomoć kakvu priželjkuju mnogi učesnici Elite!

ANĐELO I ANITA DOBILI INSTRUKCIJE: Lepi Mića smislio pobednički plan, isporučio im PRAVILA PONAŠANJA!

Foto: ATA Images, Nemanja Pančić, PInk

Tokom jedne od pauza za reklame za vreme sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" Lepi Mića je iskoristio priliku da priđe Aniti Stanojlović i Anđelu Rankoviću, kako bi sa njima obavio razgovor i dao im koriste instrukcije za ponašanje u rijalitiju. 

Naime, Mića je primerio da njih napada većina kuće i da skoro niko ne veruje da je njihova ljubavna veza iskrena, zbog čega je odlučio da on stae između njih, ali je tražio da Anita ispoštuje ono što on traži od nje i da prestane da se svađa sa ostalim takmičarima. 

Mićina podrška će sigurno mnogo značiti ovom paru, kao što bi i ostalim takmičarima da se nalaze na meti napada, a često mnogi i priželjkuju da on stane uz njih. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Lepi Mića, Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

E, da ti kažem ja nešto, ja sam pametniji od tebe i Maje 50 puta. Ona to namerno radi. Ako želiš da budeš sa njim, izbegavaj Maju, Matoru ne primećuješ...Nikom ne odgovaraj kada ste vas dvoje u dobrim odnosima. Ako ja kažem da si zaljubljena u njega i branim tu tezu, onda nemoj da ideš protiv mene. Nju pokušavaju da je brane na sam mogući način, a ti si neko ko treba da bude inteligentniji, drži se samo njega. Maja?! Ona je ušla sa Markom Markovićem samo da bi vama napakostila, a kao najbolja Stanijina drugarica, to je uradila da bi pokazala da je bitnija od nje. Treba da budeš jaka, da veruješ njemu, on tebi i ti njemu. Matora će tebi da oprosti sve - rekao je Mića.

Ma jeste, u pravu si sve. Ona komentar, ti prećutiš, samo skroz kuliraj - dodao je Anđelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Mićini saveti

11.01.2024 14:53

Savetovao Mića Anđelu da bude Zvezdanova ljubavnica, da mu prašta sex sa Majom, da munprašta šsmare i čupanje kose, da veruje u Zvezdanovu pćveliku emociju i ogromnu podršku ...I tako, Anđela dotakla dno, ponizila sebe i porodicu a sve to pratiti će je celi život i ostat će obeležena. Sad savetuje Anitu koja nema uglednu porodicu da je sramoti a sebe je osramotila već davno, Anita nema šta izgubiti. Izubio je i osramotio se Anđelo izborom devojke i konačno pokazao svoje pravo lice i da je daleko on od kulturnog i urbanog dečka. Anđelo i Anita ne umeju da sede i razgovaraju ni o čemu, ne umejunda se odvoje u nekakvoj aktivnosti i da se zabave. 8ni nikad nisu sami, on greje testise na trosedu, Anita se ugnezdila kao kokoš na jajima a Slađa im priča svoje nesuvisle priče o poklonima koje dobija od momaka bivših i povremeno ubeđuje Anitu kako je Anđelo voli. Treba Slađi oduzeti boravak u odabranima, ona ceo dan provodi uz Anitu i Anđela kako jo nešto nebi promaklo. Zašto je Slađa lepak uz Anđela? Nada li se Slađa da bii ona mogla biti sa njim?