MARIJA KULIĆ ŽELI DA KASTRIRA ZOLU: Besna kao ris zbog Miljanine trudnoće, ne želi ni da čuje za drugo unuče!

Autor:

Zadruga

09.01.2024

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić smatra da bi trebalo Zolu kastrirati, zbog svesnog uništavanja života njene ćerke, Miljane.

MARIJA KULIĆ ŽELI DA KASTRIRA ZOLU: Besna kao ris zbog Miljanine trudnoće, ne želi ni da čuje za drugo unuče!

Foto: Pink

Odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole jedna je od glavnih tema proteklih godina, a posebno proteklih dana. Naime, Zola je samonicijativno napustio rijaliti, zbog čega je diskvalifikovan, a Kulićeva se vratila u Belu kuću, te priznala cimerima da misli da je ostala u drugom stanju.

Ona je u sinoćnoj emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" govorila o svom odnosu sa Zolom i priznala da će njegovo dete roditi, ako je stvarno trudna.

Njena majka, Marija Kulić, očajna je zbog svega što se dešava njenoj ćerki, a posebno je kivna na Zolu, koji je Miljani iz koristi napravio dete, pa pobegao iz rijalitija i ostavio je samu, u neizvesnosti.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Marija Kulić, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Marija se oglasila za medije, besna kao ris, pa otkrila kako je Zola upropastio Miljanin život, a sada želi samo jedno:

- Evo, života mi, ja bih sve te koji namerno prave decu, nekom iz inata, koji javno govore da imaju uvek nezaštićene odnose, čije su devojke ostajale trudne i prekidale istu, obavezala na kastraciju. Kada si u stanju da upropastiš živote deci, ti nisi za život. Evo, to najiskrenije mislim. Sve taj to zna, i da smo mi bolesni i da Miljana psihički nije kako treba i da je on ne voli, nego koristi za rijaliti. Ona ima već dete koje čuva bez oca i da je pitanje da li će biti do kraja rijalitija i zaraditi novac, jer ona trenutno zarađuje samo u rijalitiju i pravi drugo dete. To može samo monstrum, a za monstrume zna se šta je - rekla je za "Blic" Marija Kulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading