OTKRIVENO SVE O POZIVU MIONINIH RODITELJA SA OCEM NENADA ALEKSIĆA ŠA: Zoran priznao sve šta se desilo nakon SKANDALA!

Autor:

Zadruga

07.01.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Nenada Aleksića Ša progovorio o kontaktu sa roditeljima Mione Jovanović.

OTKRIVENO SVE O POZIVU MIONINIH RODITELJA SA OCEM NENADA ALEKSIĆA ŠA: Zoran priznao sve šta se desilo nakon SKANDALA!

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha, pink

Nakon što je Nenad Aleksić Ša, učesnik rijalitija "Elita", imao susret sa roditeljima Mione Jovanović, njegove ljubavnice, oglasio se i njegov otac Zoran Aleksić Kiza. On je istakao da nije imao nikakav kontakt sa Mioninim roditeljima i da nije upoznao tu stranu porodice.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 


U izjavi za medije, otac Nenada Aleksića Ša istakao je da se nije čuo sa Mioninim roditeljima niti ih je upoznao.

Takođe, otac učesnika rijalitija "Elita" istakao je da nije ni čuo da Mionini roditelji imaju bilo kakav stav kada je reč o vezi između Nenada i Mione.
Republika

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

Nenad Aleksić Ša i otac Zoran Aleksić Kiza

 

Ova izjava dolazi nakon što su mediji preneli informaciju o susretu Nenada Aleksića Ša sa roditeljima Mione Jovanović, te je očigledno da otac želi da razjasni svoj stav o celoj situaciji. S obzirom na to da su Nenad i Miona javne ličnosti, njihovi postupci i odnosi privlače veliku pažnju javnosti. Ostaje da vidimo da li će se oglasiti i Mionini roditelji povodom ove situacije.

- Nisam, ja kada sam bio sa unucima unutra, ja te ljude nisam ni znao, nijednog trenutka mene nisu pozvali. Ja sam ušao, oni su posle mene ulazili, ja nisam ni znao da su oni izjavili da su protiv Neše, to je Nešu baš pogodilo i poremetilo, posle je sve drugačije ispalo. Ja kada sam bio tamo, to je sve bilo super, pričala je sa klincima, da će se igrati sa njima kada izađu. Kada su njeni ušli, sve se promenilo. Nenad je u svemu  takav - rekao je Zoran Kiza u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading