DRAMATIČNA SLIKA IZ DOMA JANJUŠEVIĆA: Nakon Mihailove smrti, Janjuš završio na LEKOVIMA, Ena se PLAŠI!

Autor:

Zadruga

06.01.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje šta se dešava u porodičnog domu Janjuševića.

DRAMATIČNA SLIKA IZ DOMA JANJUŠEVIĆA: Nakon Mihailove smrti, Janjuš završio na LEKOVIMA, Ena se PLAŠI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/instagram.com

Ena Janjušević, bivša supruga poznatog rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, suočava se sa teškim izazovima nakon nedavne porodične tragedije. Naime, nakon što je Mihailo sebi oduzeo život, Marko se nalazi u dubokoj tuzi i povlačenju, ne pokazujući interesovanje za komunikaciju sa drugima, pa ni sa suprugom, već se gotovo isključivo posvećuje gledanju fotografija svog preminulog brata.

- Janjuša je ovo promenilo iz korena, valjda mu je bio ovo životni udarac, koji teško podnosi. Ni sa kim ne priča, ni sa kim nema neku duboku komunikaciju, on samo gleda u Mihailove fotografije, mnogo ga boli istina što ga više nema - govori izvor za Republiku. 

Foto: printscreen/instagram.com

Janjuš i Mihailo Janjušević

 


Nakon što je Ena saznala za tragičan događaj, suočila se sa izuzetno teškom situacijom. Gubitak voljene osobe uvek predstavlja izazov, ali kada je reč o samoubistvu, bol može biti posebno težak za preživele. Ena se sada suočava sa pokušajem da podrži svog bivšeg supruga, dok istovremeno prolazi kroz sopstveni proces tugovanja i traženja načina da se nosi sa ovom teškom situacijom.

- Ena ne zna kako da mu pomogne, tu je, brine o njemu, normalno, niko ne može da ovo ne oseti, ovu bol. Ali on kao da je druga ličnost, mnogo plače, mnogo tuguje, samo želi da ćuti, da bude daleko od svih, jedino ko mu daje snage da ide dalje je ćerka Kruna, koja je njegov pokretač. Za nju bi Janjuš život dao, to svi znaju, jedino kada je ona pored njega, on priča, jede, ovako ništa. Čak je morao da pije i lekove za smirenje, jer nisu znali šta da rade sa njim.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/instagram.com

Janjuš i Mihailo Janjušević

 



U ovakvim situacijama, važno je da Ena i Marko pronađu podršku u porodici, prijateljima i stručnjacima koji im mogu pomoći da prevaziđu ovaj bolan period. Emocionalna podrška je od izuzetne važnosti, a razumevanje za Markovu tugu i povlačenje je ključno kako bi mu se pružila neophodna podrška u procesu tugovanja.

Pored podrške porodice i prijatelja, važno je da Ena i Marko potraže stručnu pomoć kako bi se nosili sa posledicama ove tragedije. Kroz terapiju i savetovanje, mogu pronaći načine da se nose sa gubitkom i pronađu načine da se vrate normalnom životu.

Ena Janjušević se trenutno suočava sa izuzetno teškim periodom nakon porodične tragedije koja je zadesila nju i Marka Janjuševića. Sa nadom u podršku porodice, prijatelja i stručnjaka, Ena će pokušati da pruži podršku Marku i pronađe načine da prevaziđe ovu tešku situaciju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading