JANJUŠEV POKOJNI BRAT DOBIO POZIV ZA ZADRUGU: Poslednje otvoreno pismo otkriva TAJNU!

Autor: P. R.

Zadruga

29.12.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuo ključni dokaz!

JANJUŠEV POKOJNI BRAT DOBIO POZIV ZA ZADRUGU: Poslednje otvoreno pismo otkriva TAJNU!

Foto: Instagram

Tragična vest o smrti Mihaila Janjuševića, rođenog brata aktuelnog učesnika "Elite" Marka Janjuševića Janjuša, potresla je javnost. Detalji o njegovoj smrti za sada su obavijeni velom tajne, ali kako je Republika pisala, njegovo beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u Beogradu, nakon što se obesio.

Inače, iako se već godinama spekuliše da Janjuševa porodica ne podržava njegov boravak na imanju u Šimanovcima, sada je isplivao dokaz koji govori da je i njegov pokojni brat dobio poziv da bude deo ovog projekta.

Republika

Foto: Instagram, Pink

Janjušev brat Mihailo Janjušević dobio poziv za rijaliti

Naime, u jednoj od svojih poslednjih objavi, Mihailo je istakao ga pojavljivanje na televiziji ne interesuje, kao ni boravak njegovog brata u rijalitiju, jer da to nije slučaj, on bi već uveliko bio sa njim pred kamerama.

Stigla mi je 101 poruka vezano za mog brata Marka i njegovo učešće u rijaliti-programima. Evo da se oglasim prvi i poslednji put što se toga tiče. Ne gledam mnogo televiziju, iskreno, pogledao sam malo prvu sezonu "Zadruge" i to je sve. Posle toga nikad ništa, pogledam neke klipove koje mi društvo šalje sa Jutjuba i Tik-toka, ali ne palim TV jer nemam vremena za svoj život i svoje probleme. Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj. Znam da je tamo nekoliko godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene jer živimo dva različita života - napisao je tada Janjušev brat, pa dodao:

Republika

Foto: instagram.com

Mihailo Janjušević twitter

Ljudi, ovde stavljam tačku bilo kakve spekulacije jer gledam svoja posla, ne zanima me televizija. Pustite me da se skidam na Onlyfansu i Tviteru na miru! Stvarno ne želim da budem deo svega toga jer da želim, ušao bih i ja tamo. Hvala na razumevanju - zaključio je Mihailo tada.

Podsećamo, Mihailo Janjušević sahranjen je u sredu u Prijepolju na Kolovratu, nedaleko od porodične kuće, a porodica je iz medija saznala da je sebi presudio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga zadruga najnovije Zadruga 6 Zadruga 6 najnovije vesti novosti u Zadruzi Elita 7 uživo prenos Zadruga novosti Republika Elita Elita Republika zadruga republika Mihailo Janjušević Mihailo Janjušević biografija Mihailo Janjušević instagram Mihailo Janjušević slike Mihailo Janjušević twiter Mihailo Janjušević godište Mihailo Janjušević Janjuš Mihailo Janjušević janjuš brat Mihailo Janjušević Prijepolje Mihailo Janjušević sahrana Mihailo Janjušević se ubio Mihailo Janjušević samoubistvo Mihailo Janjušević smrt mihailo janjušević uzrok smrti Janjuš Janjuš Elita Janjuš Zadruga janjušev brat Janjušev brat Mihailo Janjušev brat se ubio Janjušev brat slike Janjušević Mihailo Marko Janjušević Marko Janjušević Janjuš

Komentari (0)

Loading