SLEDEĆU GODINU ĆU DOČEKATI U HLADNOJ VODI: Lepi Mića ima urnebesne planove za 2024!

Autor: G. D. - M. G.

Zadruga

30.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi u Beloj kući prasnuli su u smeh dok su gledali Mićin pozeraj.

SLEDEĆU GODINU ĆU DOČEKATI U HLADNOJ VODI: Lepi Mića ima urnebesne planove za 2024!

Foto: e-stock

Dok većina učesnika "Elite" praznike dočekuje u svojim ljubavnim problemima i dilemama, rijaliti veteran Miroslav Pržulj mašta o nečemu što je ostalim ukućanima nedokučivo.

Lepom Mići, koji je poznat po tome da obožava da uskače u bazen i po najvećoj zimi, jedna od najvećih neispunjenih želja je da dočeka Novu godinu plivajući na velikom minusu. Iako je već godinama deo rijalitija, on priželjkuje da jednom bude i van imanja u Šimanovcima.


- Voleo bih da budem u bazenu ili nekoj hladnoj vodi. Možda to neće biti "Elita", ali najveće šanse da će ipak biti. U Šimanovcima je moj omiljeni bazen, imam osećaj kao da je moj - kaže Mića.

 

 

Podsećanja radi, poznati pevač svih godina koje je proveo u rijalitiju ostavljao je utisak veoma disciplinovanog čoveka posvećenog održavanju sklada duha i tela. 

Iako je veliki kritičar tuđih odnosa i dešavanja u Beloj kući, zbog kojih često ume da plane i postane akter burnih i žestokih svađa, on upravo održava svoj balans tako što ustaje rano pre svih i otpliva u bazenu.

Inače, kako nikada nije bio partibrejker, Mića je poput svih učestvovao u novogodišnjem slikanju i ulepšao atmosferu koja je vladala dok su se parovi smenjivali. On je na sebi svojstven način dobacivao i dolivao vatru tamo gde su varnice već krenule, a kada je zastao da se sam fotografiše, većina njegovih cimera se od srca smejalo načinu na koji je pozirao. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Taki

30.12.2023 22:15

Ovo nije čovek već štakor ... fujjj ljiga koja ne sme u Sarajevo . Pozdravio ga je Šerif . ahaha !

Maki

31.12.2023 00:53

@Taki - Bravo , tako je - propagira neki moral a u rijalitiju podržava najveće kurvetine i prostitutke i pacovčina se bori za njih kao da su mu Sara tzv naučnik . Ko zna šta mu rade ćerka i žena ona ružna dok je on u bazenu u ledenoj vodi kod velikog narkosa šefa.