SRCEPARAJUĆE USPOMENE JANJUŠEVE MAJKE, SA POKOJNIM SINOM MIHAILOM: Nije mogla ni da nasluti da će presuditi sebi!

Autor:

Zadruga

26.12.2023

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografije Mihaila Janjuševića sa majkom slamaju srca, ove trenutke želeo je zauvek da pamti.

SRCEPARAJUĆE USPOMENE JANJUŠEVE MAJKE, SA POKOJNIM SINOM MIHAILOM: Nije mogla ni da nasluti da će presuditi sebi!

Foto: Instagram

Rođeni brat učesnika "Elite 7" Marka Janjuševića JanjušaMihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku. Njegova smrt, koja se dogodila 25. decembra zabezeknula je mnoge, a kako je Republika saznala, Mihailo je izvršio samoubistvo vešanjem.

Janjuša su momentalno izveli iz "Elite", pa mu saopštili vest o smrti rođenog brata, nakon čega se on oglasio putem Instagram profila:

Republika

Foto: Društvene mreže, youtube.com/Zadruga Official

Mihailo Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

 

- Da smo se barem zagrili kao nekada kada kada sam te željno čekao videti dok sam igrao u drugoj zemlji, kad sam ti doneo punu torbu slatkiša, tad si me najviše voleo od svih, kad si u dubku prvi put rekao mama tad si jeo smoki i imao 10 meseci, a ja i Boris se smejali, a sad plačemo mili moj. Kako si samo bio nemiran svi te grili, a ja se radovao...Sećam se kad si krenuo u prvi razred samo si se ti slikao sa seširom i ako je bilo zabranjeno i tada si bio najlepši, kako ja to sada nekome da kažem kako ja da ispričam tvoj prvi kontrolni kada nisi imao ni jedan tačan odgovor a svaki je bio tačan.. kako da kažem nekome da sam te najvise voleo...kako da kažem da kad sam te vodio u zooloski vrt imao si 6 godina a ja 16, kako mili moj da ovo preživimo - navodi u objavi.

Mihailo nije često posećivao porodicu, a sa braćom nije uopšte razgovarao, što Janjuša sada posebno izjeda. Međutim, Mihailo je čuvao uspomene sa majkom, pa je iste i delio putem društvenih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading