OSVANULI DO SADA NEPOZNATI DETALJI O POKOJNOM MIHAILU JANJUŠEVIĆU: Ovo se događalo, pre nego je Janjuš ušao u Zadrugu!

Autor:

Zadruga

26.12.2023

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost bruji o Mihailu Janjuševiću, koji je pronađen mrtav u svom stanu, a ovako ga pamte tviteraši.

OSVANULI DO SADA NEPOZNATI DETALJI O POKOJNOM MIHAILU JANJUŠEVIĆU: Ovo se događalo, pre nego je Janjuš ušao u Zadrugu!

Foto: Društvene mreže, youtube.com/Zadruga Official

Rođeni brat učesnika "Elite 7" Marka Janjuševića JanjušaMihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku. Njegova smrt, koja se dogodila 25. decembra zabezeknula je mnoge, a kako je Republika saznala, Mihailo je izvršio samoubistvo vešanjem.

Mihailo je živeo potpuno drugačije od svoja dva brata, pa je bio aktivan na društvenim mrežama, a od OnlyFansa je zarađivao. Međutim, zbog eksplicitnih fotografija i snimaka, bio je na meti, popularno rečeno, hejtera, koji su ga javno prozivali, blatili, ali i pretili smrću, o čemu se i sada piše, a Mihailo je nekada o tome sam govorio i dokumentovao putem Tvitera.

Republika

Foto: Instagram

Mihailo Janjušević

 

Nakon informacije o smrti Mihaila Janjuševića, krenuli su da se oglašavaju i tviteraši, koji su "poznavali" Janjuševog brata, a gotovo svi su ga pamtili kao zanimljivog, veoma duhovitog dečka. Niko nije mogao ni da nasluti šta će se dogoditi, iako je Mihailo neretko pričao o internet nasilju, koje je doživljavao.

- Mnogi od vas se ne sećaju, ali pre 10-ak godina je Janjušev brat bio jedan od veoma popularnih ovde (pre Zadruge i svega), tada je bio klinac i vrlo zabavan, takvog ću ga uvek i pamtiti - glasio je jedan od komentara na tviteru, a onda su se korisnici pomenute društvene mreže nadovezali:

- Bukvalno jedan od najzabavnijih likova ovde, šta god da napiše - bilo je smešno - nastavljali su se komentari.

Republika

Foto: twitter/printscreen/@Mutav_plovak

Tviteraši o Mihailu Janjuševiću

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading