LEPI MIĆA KAO FURIJA KRENUO NA BOJANU! Letelo perje u Beloj kući, hitno prekinut sastanak!

Autor:

Zadruga

18.12.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića i Bojana Pavlović imali su žestoki okršaj tokom današnjeg sastanka.

LEPI MIĆA KAO FURIJA KRENUO NA BOJANU! Letelo perje u Beloj kući, hitno prekinut sastanak!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki šef je danas poslao učesnicima "Elite" novo pismo, kojim ih je obavestio da je vreme da se u Beloj kući održi sastanak, kako bi izglasali takmičara, koji najviše gura nos tamo gde mu nije mesto.

Ukućani su redom glasali, a onda je iznenada došlo do žestokog okršaja, kada su se Bojana Pavlović i Lepi Mića posvađali zbog Uroša Stanića.

Oni su započeli sukob u Beloj kući, a kasnije su otišli i u Pab, jer je Bojana želela da Lepom Mići pobaca lične stvari.

- Bojana, ja tebe ne bih naveo da se nisi danas umešala i odbranila Uroša. Večeras niko nije spavao zbog njegovog bezubrazluka, tako će njemu biti večeras - rekao je Munjez.

- Što Mići ništa nisi smeo da kažeš? - pitala je Bojana, pa se Mića obrušio na nju sočnim psovkama.

Lepi Mića se obrušio na nju i krenuo da je "čašćava" gnusnim uvredama, a kada su krenuli u Pab, obezbeđenje ih je pratilo u stopu, kako ne bi došlo do žučnije rasprave i fizičkog obračuna. Pored obezbeđenja, sa njima su krenuli i ostali ukućani, koji su želeli da isprate dešavanja.

Mića i Bojana su se ubrzo vratili u Belu kuću i mnogi su mislili da će se tu sukob zaustaviti, međutim, to se nije dogodilo. Urlali su jedno na drugog iz petnih žila, vređali i psovali, a krenuli su i da prete tužbama, s obzirom da su pale teške reči tokom današnje rasprave, koja se dogodila iznenada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading