PRVO JANJUŠEVO OBRAĆANJE ENI, NAKON OZVANIČENJA VEZE SA ANELI: Javno saopštio da se ponovo ženi, Ahmićeva momentalno pristala!

Autor:

Zadruga

06.12.2023

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je javno pohvalio suprugu Enu, pa joj saopštio novu odluku.

PRVO JANJUŠEVO OBRAĆANJE ENI, NAKON OZVANIČENJA VEZE SA ANELI: Javno saopštio da se ponovo ženi, Ahmićeva momentalno pristala!

Foto: printscreen/RTVPink, Instagram.com

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš ozvaničili su vezu, a u današnjoj radio-emisiji progovorili su o zajedničkim planovima, pa se Janjuš javno obratio supruzi, Eni, dok se Aneli obratila svojoj majci:

- Pomirili smo, prešli smo preko jako ružnih reči. Takve stvari ne trebaju da se dešavaju. To je bilo neminovno zato što znamo jačinu odnosa između nas - rekao je Janjuš.

- Ovakvu bliskost niste imali nikada, i nisu gledaoci Janjuša viudeli nikadd ovakvog - rekla je Teodora.

- Ovo je prvi i poslednji put da će mene ovakvog videti, ona je nešto posebno. Svađa nas je ubila, nismo bili ni za šta - rekao je Janjuš.

- Nadam se da će ostati ovakav odnos i da se neće promeniti, jer trebamo jedno drugom ovakvo. Jer kad na početku rijalitija osetiš nešto što je veliko to ostaje - rekao je Janjuš.

- Mi smo probali da se odvojimo, ali nije išlo. Ljubav je prevelika - rekla je Aneli.

- Aneli, kako ćeš da se nosiš sa tračarama? - upitala je Kačavenda

- Mogu da nam popuše ku*ac - rekao je Janjuš.

- Mogu da rade šta hoće, niko nas ne može rastaviti - rekla je Aneli.

- Aneli je videla koiko meni znači moja bivša žena. Ona je dobra žena, ali ja sam napravio sra*a. Isto tako da Aneli neko kaže nešto tako, ja bih mu otkinuo glavu - rekao je Janjuš.

- Pošto je Đedović bivši kum, ja lažna kuma, voleli bih da se ponude da mi budemo kumovi - rekla je Kačavenda.

- Mama, hvala na svemu, nemoj te mi zameriti, zaljubila sam se, dovodim vam zeta kući - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

07.12.2023 08:37

Važno je da aneli nije otkinuo glavu, kad je onako uvredila njegovu "bivšu ženu,koju on jako voli,ceni i poštuje"!!! Dva najveća ološa,odrona, kurvara, zla... "dovodim vam zeta kući". Slepac će jedino tako imati krov nad glavom.. njima ništa nije sveto.💩🤮🐸🐉🐀