NAJSKANDALOZNIJI OKRŠAJ ANELI I JANJUŠA: Priznao šta joj je RADIO, ona mu IZVREĐALA ženu - obezbeđenje ima PUNE RUKE POSLA!

Autor:

Zadruga

23.11.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob Aneli i Janjuša eskalirao kad ju je on optužio da huška Uroša Stanića protiv njega!

NAJSKANDALOZNIJI OKRŠAJ ANELI I JANJUŠA: Priznao šta joj je RADIO, ona mu IZVREĐALA ženu - obezbeđenje ima PUNE RUKE POSLA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš i Aneli

Uroš Stanić je u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" polio Jovanu Cvijanović i pljunuo Marka Janjuševića Janjuša zbog toga što su se poljubili pred svima. Uroš se iznervirao zbog toga što Janjuš povređuje Aneli Ahmić, koja je ušla u žestok sukob sa njim. Naime, Janjuš je optužio Aneli da huška Uroša.

- Naje*aću ti se majke, vidi na šta ličiš, ušiće ti uši kao du*e što si tu ušivali, je*em li ti i mamu, i sestru i tu što te huška - vikao je Janjuš Urošu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sukob Aneli i Janjuša

- Ko ga huška, nosi se bre - rekla je Aneli Janjušu, pa ga je gađala naočarima.

- Ma d*oljo, d*kao sam ti pi*ku, dr*ljo, metlo, ku*vo - urlao je Janjušević.

- Žena ti je ku*va, je*em li ti mamu, ku*vin sine, d**lja ti je žena - vikala je Aneli.

- Vidi se kolika si d*olja, molila si me da te je*em, jesi mi rekla: "Stavi ga, molim te", ja nisam hteo ku*vo, ali sam ti stavio prst - dodao je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sukob Aneli i Janjuša

- Stavi mi ga sada, ku*vin sine, zakuni se u Krunu, žena ti se je*e, pa te tera ovde da zarađuješ pare - govorila je Aneli.

Od žestokog sukoba zatresli su se zidovi spavaće sobe, a obezbeđenje i takmičari su sve vreme bili prisutni, kako ne bi došlo do fizičkog obračuna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Au

23.11.2023 20:22

Au, kakav pad Marka Janjuševića. Os sjaja fo očaja, bolje reći bede. Da li zaista "žena institucija" primi ovako nešto u kuću, da li ju je sramota njegovog ponašanja? Kakav primer ima njihovo dete, da li će i ona ovo doživeti (ne daj bože da u životu sretne jednu ovakvu sirovinu ) da joj se rugaju zbog očevog ponašanja.? Janjuš ima skoro 4o godina a totalno je nezreo i neodgovoran. Njegov susret utorkom sa alkoholom i kockarskim stolom je ravan najradosnijem događaju u životu. Ima li tu lekauopšte? Štete! Janjuš ume da se šali, da zabavi, da napravi komičnu situaciju ali, sve pada u vodu kad počne da preti i vređa a vrlo blizu je i agresija. Aneli? Guska ušla, guska će i izići. Možda sve ovo dobro naplati, kao Iva?! Inaće, imaju dosta sličnosti i istih partnera ( Marinko, Suki). Videti će se na kraju.