DRAMA U PORODICI STANOJLOVIĆ: Majka terala Anitu iz kuće, da joj ne bi zavela MLAĐEG DEČKA, isplivali SVI DETALJI!

Autor:

Zadruga

13.11.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena najmračnija tajna porodice Stanojlović, ovo je Anita pokušala da sakrije.

DRAMA U PORODICI STANOJLOVIĆ: Majka terala Anitu iz kuće, da joj ne bi zavela MLAĐEG DEČKA, isplivali SVI DETALJI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram

Marko Đedović sinoć je bio na intervjuu kod Darka Tanasijevića, gde je iskreno komentarisao odnos Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, a onda je rešio da razveže jezik i oplete po Anitinoj majci, čiji je prljav veš izneo u sinoćnjoj emisiji.

Đedović je otkrio šta se dešava u njohovoj kući i kako tretiraju Anitino dete:

- Da dođe mama privatno da živi da bi ku*avela mogla da se roka u privatnom stanu jer čuva svoje unuče, na Matorin obraz, na Matorina leđa. Ali tu dolazi i bata isteran sa Vojne akademije, a onda i bata i mama i dete svi Matoroj na grbaču. Bata da radi kod Matore i da mu se daje plata i da studira. Ja bih joj je*ao majku da sam ovo znao napolju, je*ao bih joj majku. Tamara je predamnom pomenula predbračni ugovor, ja gledam šta će joj kad je kupila stan pre dve, tri godine. Kunu se u dete kao da je kilo šećera i treba da ga oduzmu. Ja znam da dete ima histerične napade i ujeda kao kuče. Keruša majka. Juče je Matoru pokušala da zavadi sa produkcijom, vidi na koju seljačku patetičnu priču - rekao je Marko.

- Šta znaš o odnosu Anite i njene majke? - pitao je Darko

- Da ima je*ača mama 1994. godište i tera Anitu da joj mamin dečko ne gleda u du*e. Neki ljudi rade za 500 evra mesečno. Gde su stvari koje joj je mama kupila, gaće, garderoba? Stare gaće i jakne, to je donela - rekao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading