NA DAN VENČANJA SA MATOROM TRAŽILA MATEI GOLE FOTOGRAFIJE! Totalno uništenje Anite Stanojlović, TikTokerka iznela nove ŠOK dokaze!

Autor:

Zadruga

13.11.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matea Car je otkrila nove šok detalje o aferi sa Anitom Stanojlović, ovo je pokušala da sakrije Matoroj.

NA DAN VENČANJA SA MATOROM TRAŽILA MATEI GOLE FOTOGRAFIJE! Totalno uništenje Anite Stanojlović, TikTokerka iznela nove ŠOK dokaze!

Foto: ATA Images

Iako je potpuno raskrinkana, čini se da Anita Stanojlović nije prestala sa lažima, pa je tako sinoć izjavila da se Jovana Tomić Matora prva javila Tiktokerki, Matei Car.

Na pitanje ko je prvi započeo dopisivanje, Anita je rekla da je to bila Matora, a evo šta Matea kaže na sve:

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

 

 

- Anita je prva započela dopisivanje, poslala mi je poruku kako se zahvaljuje što podržavam LGBT populaciju, ja sam se uljudno zahvalila, ne planirajući nastaviti dopisivanje. Mđutim poruka za porukom, ona je prešla granicu prijateljstva i počela da me svesno muva. Ako vi stvarno mislite, kako ona kaže, da sam ja prva započela muvanje, zar nije na njoj, zauzetoj ženi, da kaze: "Halo, devojko, stani, zauzeta sam!?!". Mogla je u bilo kojem momentu da prekine sve, a ne da mi piše "Ljubavi, jesi jela, jesi pila, jesi spavala!!!" - rekla je Matea za Informer, pa dodala:

Republika

Foto: Republika.rs, printscreen/RTV Pink

 

 

- Nisam ja ovde cvećka, ali devojka je nasamarila i mene i Matoru u duetu. Fotografije je itekako slala, i ja sam njoj, da se razumemo, ali šta je problem? Ja slobodna, zgodna, prema nikome obavezu nemam i ako sam, kako Anita kaze, više puta slala slike, što me nije zaustavila? Nego sve sa smeškom gledala i tražila još - priznala je tikrokerka.

- Ona se sa mnom dopisivala iz straha!? Kojeg straha? Što iz straha šaljes gole fotografije, pišeš mi ljubavi, pitaš da li sam dobro i da li sam jela i pila. Nikakav strah nije u pitanju, nego je Anita htela da zezne i mene i Matoru i ko zna koga još - rekla je Matea, i priznala kako joj je veoma žao što ne poseduje više dokaza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading