PAO PRVI POLJUBAC ANELI I JANJUŠA?! Košarkaš ponovo neveran supruzi Eni, ova scena će joj SLOMITI SRCE!

Autor:

Zadruga

12.11.2023

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli i Janjuš su završili u krevetu, gde je pao prvi poljubac.

PAO PRVI POLJUBAC ANELI I JANJUŠA?! Košarkaš ponovo neveran supruzi Eni, ova scena će joj SLOMITI SRCE!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš obnovili su odnos, nakon čega je danas završio u njenom krevetu, a mnogi su posumnjali da je došlo do prvog poljupca.

Oni su šaputali u krevetu, dok su ostali pokušavali da odmore, a Janjuš se pobrinuo da se sakrije od kamera, koliko je to moguće, ali se čuo poljubac.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Nije isključeno da će košarkaš pokušati da se "opere" od istog, s obzirom da je naglasio da neće imati ništa ni sa jednom ženom u kući, a njegov prijatelj, Lazar Čolić Zola, otkrio je da sumnja da će Janjuš uspeti da odoli Aneli i ostati sa njom samo drug.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

12.11.2023 21:33

Sigurno će mu Ena oprati jakne i sledeći put. Zaslužio je zasigurno svojim ponašanjem a prljave jakne obožavaju prati bivše supruge. Možda će i Aneli oprati muu jakne. Do sada nije uspela da ga odvuče u krevet (ne pomažu ni Mićini ljubavni saveti), možda upaali sa pranjem jakni pa joj se oduži.!? Imače, Anela od tuge za detetom leči se očito valjajući se Janjušem po krevetu i mazeći ga. Ćudno jeste ali, tako je kod Aneli.