VERILA SE BIVŠA ZADRUGARKA: Prsten sija kao Las Vegas, konačno je spremna za LUDI KAMEN! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.10.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović na društvenim mrežama pokazala verenički prsten.

VERILA SE BIVŠA ZADRUGARKA: Prsten sija kao Las Vegas, konačno je spremna za LUDI KAMEN! (FOTO)

Foto: Pixabay.com, Promo

Zadruga

Bivša zadrugarka Milica Veselinović nakon što je izašla iz šeste sezone rijalitija "Zadruga" veoma privlači pažnju na društvenim mrežama svojim objavama i fotografijama. 

Ona je nedavno šokirala sve svoje pratioce kad je pokazala šta joj je stiglo na kuću adresu. Naime, Veslinovićeva je usnimila poklon, koji je imao višta delova, a sve je bilo jako povezano. Prvo je pokazala kutiju za nakit koja je bila roze boje, u obliku srca i od plišanog materijala. 

Republika

Foto: Instagram.com

Milica Veselinović dobila prsten

Drugi deo najviše je iznenadio sve, a radilo se o prostenu, kojim je očigledno neko želeo da je zavetuje na večnu ljubav. Dok je treći deo poklona bila čestitka, na kojoj piše da joj je sve ovo priredio tajanstveni obožavalac. 

Iako su mnogi smatrali da je to poklon samo od nekog fana, izgleda da je situacija mnogo ozbiljnija, jer je Milica danas ispozirala sa tim prstenom i svima pokazala da ga ponosno nosi na svojoj ruci. Izgleda da je Veselinovićeva spremna da se uozbilji i u ljubavnim vezama ode korak dalje, pa možda i da stane na ludi kamen. 

Republika

Foto: Instagram.com

Milica Veselinović pokazala verenički prsten

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading