OTKRIVENE SVE "PRLJAVE" RADNJE ANE ĆURČIĆ I MILENE KAČAVENDE: Puče istina o Zvezdanovoj bivšoj, zbog ovoga je ostala bez svih!

Autor:

Zadruga

18.10.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković je otkrila zašto više ne komunicira sa Anom Ćurčić i šta zaista misli o Mileni Kačavendi.

OTKRIVENE SVE "PRLJAVE" RADNJE ANE ĆURČIĆ I MILENE KAČAVENDE: Puče istina o Zvezdanovoj bivšoj, zbog ovoga je ostala bez svih!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nakon priča da su se Ana Ćurčić i Zorica Marković posvađale zbog para, jer je Zvezdanovu bivšu kaznila produkcija Zadruge, pevačica se javno oglasila, pa priznala da više nema nikakvu komunikaciju sa Anom, te da ona ne može da bude kriva za njene odluke i ponašanje.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Ćurčić i Zorica Marković

 

- Sa Anom sam se poslednji put videla onda kad su Neca i Peca bili tu, tada je bio i Aca Bulić, kao i moj sin Ilija, pričalo se i o tome ko je sve to platio, platio je moj sin Ilija, ali da li je to važno? Ne čujem se sa Anom, povukla sam se, jer tu ne pripadam. Niti hoću, niti želim da me uvlače u neke nebulozne priče - govori za Star Zorica Marković.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zorica Marković

 

- Što se tiče priče Milene i Ane, ja sa tim nemam ništa, mene nijedna nikada nije uvredila i da vam iskreno kažem, iste su mi, obe su u mulju i meni se to ništa ne sviđa. Ne mešam se, one imaju dovoljno godina i valjda znaju šta rade. Gluposti su da sam ja bilo koga savetovala, kamere su svuda i svi su videli sve. Nisam joj ja rekla da skine bubicu kad je pričala sa Zvezdanom, jer sam ja za to saznala tek posle. Svako je priča za sebe - prokomentarisala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading