EKSPLICITNI SNIMCI TEODORE DELIĆ U TAKIJEVOM TELEFONU: Učesnica Elite potpuno gola, dodirivala se i pozirala za Marinkovića!

Autor:

Zadruga

18.10.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković spreman je da raskrinka Teodoru Delić, želi da dokaže da su više od prijatelja.

EKSPLICITNI SNIMCI TEODORE DELIĆ U TAKIJEVOM TELEFONU: Učesnica Elite potpuno gola, dodirivala se i pozirala za Marinkovića!

Foto: instagram.com/printscreen

Teodora Delić i Taki Marinković

Teodora Delić oštro je demantovala da je imala nešto više od prijateljskog odnosa sa Takijem Marinkovićem, oca popularne zadrugarke, Maje Marinković. Iako su uslikani kako se ljube, Teodora želi da se ogradi od priče sa njim, koji ju je čak dovezao u karantin, pred ulazak u Elitu.

Kako prenosi Star, Taki je poludeo na koji ga je način Delićeva otpisala i ogradila se od njega, pa je nekim ljudima pokazao njene eksplicitne snimke:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Teodora Delić i Taki Marinković

 

- Taki je baš razočaran, jer je tako grubo demantovala i ogradila se od njega. On ju je titrao skoro pola godine, da bi sada ona tako reagovala. Još se uvredila, jer su je pitali za Takija. On je mnogo ljut, gledao je da je maksimalno zaštiti i bude džentlem, a ona tako. Pokazao mi je da ima njene snimka, na kojima je gola, gde se sama mazi i pipka, sve on to ima, jer mu je lično slala. Ne znam šta misli, da može da ga pljuje i gazi, a da će on da ćuti. Kako ne sedne da razmisli, može da je demantuje tim snimcima i fotografijama kad želi, mala uopšte ne razmišlja. Ima i selfije iz kreveta, ali Taki ne želi da je urniše toliko - govori za Star Takijev prijatelj.

Republika

Foto: Republika.rs

Teodora Delić i Taki Marinković

 

- Stvarno ne želim bilo kome da dokazujem, Teodora odlično zna u kakvim smo odnosima i ne znam zašto se sada tako ograđuje - prokomentarisao je Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading