SPREMA SE POMIRENJE MILJANE I ZOLE: Pred ulazak u Elitu priznao da još uvek VOLI bivšu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.10.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić na društvenim mrežama progovorio o svojim osećanjima.

SPREMA SE POMIRENJE MILJANE I ZOLE: Pred ulazak u Elitu priznao da još uvek VOLI bivšu! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic, Pixabay.com

Miljana Kulić trenutno boravi u rijalitiju "Elita", a njen ljubavni život uvek je bila tema koja je jako interesovala gledaoce. Iako ona boravi u istoj kući sa Nenadom Macanovićem Bebicom, sa kojim je letos stavila tačku na ljubavnu priču, na iznenađenje mnogih od njega ne pokušava da dobije pomirenje i novu šansu. 

Ona je više puta tokom različitih emisija govorila da je jedino iskreno volela Lazara Čolića Zolu, pa čak i kad je birala kome bi rodila dete, Bebici ili Zoli, ona je rekla Čoliću. 

Republika

Foto: ATA Images

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Nenad Macanović Bebica

Iako Zola već duže vreme tokom svojih izjava za medije govori da je sa Miljanom stavio tačku na svaku priču, njegovo sinoćno oglašavanje na društvenoj mreži Instagram protumačeno je od strane fanova kao poruka koju je posvetio bivšoj devojci. 

Naime, on je okačio snimak iz kuba i uz to napisao:

- Još te Zola voli beskrajno

Republika

Foto: Instagram.com

Zola oglašavanje na Instagramu

Mnogi smatraju da Miljani ne bi bilo svejedno kad bi znala da je Čolić ovako nešto okačio javno, a njihovi fanovi željno iščekuju da se Zola pojavi na vratima Bele kuće, kako bi njega i Miljanu ponovo mogli da gledaju zajedno i navijaju za pomirenje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Milivoje

07.10.2023 11:38

Ovaj nesretni Colic je pljunuo na svoju majku na ceo svoj zivot i sada je dokazano beskicmenjak.Sad neka se smuva sa psiho mixy,neka zatrudni za mesec dana i onda pravac Nis.Da ga bije maltr3tirada mu vredja majku i da mu ne da da mrdne nigde.Slava mu

Mima

07.10.2023 21:09

@Milivoje - Zasto mislite da misli na Miljanu?!

Milivoje

08.10.2023 03:30

@Mima Pa iz prostog razloga sto se ovakva stvar vec desavala.On joj je prelazio preko svega,pa cak i preko stikle.Prelazio joj je i preko skakanja na Bebicu,pa kod njga pa opet u krug,pa trudnoce sa obojicom itd.Colic ovo radi zbog novca(jer je lenj da radi),i zbog neke slave koju misli da ce tako dobiti.A ne shvata,na osnovu svega sto se vec dogodilo,da je ova psihopata u stanju da ga dokrajci dok spava.Jer nju niko nece i ona je toga svesna.Ona je za sve oko sebe opasna,zato treba da ide u ustanovu.Drugo,Zola nema nikoga trenutno u zadruzi sa kime je bio duze vreme da bi tako pisao na mrezama.A znamo da joj je vec slao slicne poruke kada je usla u z7.