"ON JE MONSTRUM I PATOLOŠKI LAŽOV" Stanija i Aneli KIVNE na Asmina nakon suočavanja, starleta tražila da ga UVEDU u Elitu!

Autor:

Zadruga

07.10.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starlete se totalno razočarale u Asmina Durdžića nakon suočavanja!

"ON JE MONSTRUM I PATOLOŠKI LAŽOV" Stanija i Aneli KIVNE na Asmina nakon suočavanja, starleta tražila da ga UVEDU u Elitu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva

Suočavanje Stanije Dobrojević i Aneli Ahmić sinoć u "Eliti" je diglo veliku prašinu. Starlete su se pogledale oči u oči i iznele svaka svoju stranu priče o odnosu sa Asminom Durdžićem, nakon čega su obe bile pod utiskom.

Stanija se vratila u studio, te voditeljki i predstavnicima sedme sile priznala da je tokom razgovora sa Aneli htela da baci Asminov prsten u jezero. Stanija je, kao i tokom suočavanja sa Aneli, istakla da bi volela da vidi Asmina u "Eliti", kako bi saznala šta je istina.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević u studiju nakon susreta

- Nema potrebe da ja nju gazim, mene zanima njena strana priče. Ja njoj nisam rekla ništa šta je on puštao u javnost, kakva je ona majka, ja nisam želela da se ona oseća kao da je ja napadam. Ona se meni ne dopada, mnogo laže, osetim ja to po energiji. Žena ženu oseća, ona da je pričala iskreno iz srca, ona ide na patetiku, ali ja to ne osećam. Jeste me poremetila, možda on i stvarno jeste lažov. Mene se te neke priče za stvari i kupovinu mi se ne poklapaju, isto kao sve što sam čula o njoj mi se ne poklapa, meni se ništa ne pododara - rekla je Stanija, pa otkrila da li bi se pomirila sa Asminom:

- Ne znam, došlo mi je da bacim prsten. Volela bih da se njih dvoje suoče i da ja to geldam. Meni nije jasno to što je on hteo da se vidi sa njom u Dubrovniku. Mutni su oboje. Ja ne verujem da se meni ovo dešava, ako ja njemu ikada dam šansu, jadan on sa mnom. Meni sada deluje da je on nju voleo a da ga je ona iskorišćavala da uzima pare, da završi kuću. Meni je žao tog deteta ostalo je i bez oca i bez majke. Meni je muka od svega, sa kim sam ja bila, muka mi je i od nejga i od nje. Jezivo je bilo kada mi je poželela sreću sa njim i njegovom porodicom, ona mu je užasna. Asmin se mnogo ogrešio o mene, ali ko zna zašto je ovo dobro - dodala je starleta.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli besni nakon susreta sa Stanijom

U isto vreme, Aneli je sumirala utiske sa takmičarima "Elite" i bila je kivna na Asmina, kog je nazvala monstrumom.

- Kakve laži je pričao ženi. Kaže da nisu zajedno. On je govorio njoj da mi je napravio dete, a da nismo nikada živeli zajedno. Kazao joj je da imam lažno prstenje. Nije znala da sam abortirala nedavno, imala sam krvarenje mesec dana. On je monstrum. Patološki i bolesni lažov. Stanija je rekla da je bio sa nekom devojkom na putovanju pre godinu dana. On je monstrum, čoveče. Ona je rekla da su stihovi "Ljubav u dubokoj ilegali" bili jer njena porodica nije za to da bude sa nekim druge vere. Tražla je da se objave neki dokazi. Ne znam, u šoku sam. Kakvog moje dete ima oca?! Ona je mene pitala da li želim da ga vidim. Ne želim ni na mapi da ga ugledam. Ona je rekla da su Mustafa i Mevlida (roditelji) podržali nju i da su bili sa njima stalno na video-pozivu. Ja sam joj rekla da je to zbog količine novca koji ima, kako bi ga udomili kod nje i rešili ga se. Ona nije meni kriva, da se ne lažemo. Nije izgledala kao da me laže. Rekao je da je hodža koji nas je venčao, nije pravi hodža. Ja sam joj rekla da joj od srca želim njega - besnela je Aneli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli besni nakon susreta sa Stanijom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading