VODITELJ ELITE PLAKAO KAO KIŠA! Darko Tanasijević poslao romantičnu poruku, pa prolio gorke suze, sve završilo na internetu!

Autor:

Zadruga

01.10.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darka Tanasijevića su emotivni stihovi Aleksandre Prijović rasplakali, voditelj totalno ispao iz koloseka.

VODITELJ ELITE PLAKAO KAO KIŠA! Darko Tanasijević poslao romantičnu poruku, pa prolio gorke suze, sve završilo na internetu!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Instagram

Voditelj Elite, Darko Tanasijević, veoma je aktivan na Instagramu, gde redovno objavljuje fotografije i snimke, a sinoć je sa pratiocima podelio objavu, kojom je objasnio šta ga je rastužilo i rasplakalo.

Naime, voditelj je objavio citat pesme Aleksandre Prijović "Devet života", koji ga je totalno izbacio iz koloseka, pa nije mogao da iskontroliše suze.

Republika

Foto: Republika TV

Darko Tanasijević

 

- Ako te sutra druge odvedu, sve je u redu. Takve ti najbolje pristaju, beda na bedu. O Bože, kakva greota, malo je devet života, kad voliš idiota - glase stihovi ovog hita Aleksandre Prijović.

Tačnije, Darko je ove stihove prosledio nekome, pa poslao i fotografiju na kojoj plače, a sve je to završilo na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/darko.tanasijevic

Darko Tanasijević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading