ANELI MI JE PRETUKLA ĆERKU: Stanijin svekar se ne zaustavlja, obelodanio SKANDALOZNE detalje o hapšenju u Austriji!

Autor:

Zadruga

14.09.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantni detalji iz privatnog života učesnice "Elite" svakog dana isplivavaju!

ANELI MI JE PRETUKLA ĆERKU: Stanijin svekar se ne zaustavlja, obelodanio SKANDALOZNE detalje o hapšenju u Austriji!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Otac oženjenog verenika Stanije Dobrojević, Mustafa Durždić, odlučio je da se oglasio javno i da stane uz svog sina, Asmina Durdžića, tokom haosa koji se desilo otkako je Aneli Ahmić ušla u "Elitu" i iznela da ju je Asmin napustio i otišaokod Stanije u Ameriku. 

Kako Musata tvrdi Aneli je pretukla njegovu ćerku, a nakon te situacije on je nju zauvek precrtao iz života, kao da je urmla. 

Republika

Foto: TV Pink

Asmin Durdžić i Aneli Ahmić


- 17. Jun 2021. Ovo je bio dan kada je Aneli umrla za mene. Prvo mi je pretukla ćerku, zatim sam zamolio policiju da je puste iz zatvora i da ćemo to rešiti između nje i moje ćerke u Austriji. Pu Cazin (prim. aut. policijska stanica Cazin) mi je izašla u susret i oslobodili su je uz kaznu, mislim oko 400 km. Pustio sam je da dođe kod moje supruge, a ona je mojoj ženi rekla da bi sve isto ponovila. Onda sam ja rekao, e sada je kraj. To žena, ma to nije ni životinja - napisao je Mustafa Dudržić, a između ostalog je istakao da se ona nije pokajala zbog toga što je uradila i poručila da bi to isto ponavljala. 

Podsećamo, Mustafa je već putem svog Fejsbuk profila objavio papire na kojima je Anelino saslušanje u Interpolo, koje potvrđuje priču njegovoh sina Asmina da je učesica rijalitija uhapšena u Minhenu zbog šverca kokaina i krađe od milion evra. 

- Ja znam da mediji nisu razumeli. Ne radi se o 750.000 evra nego se radi o nepoznatoj cifri. Aneli Ahmić u saslušanju koje je za Interpol uradila državna tužiteljka 2018. godine je izjavila da je u putovalki nosila nekada 500.000, nekada 750.000, a nekad i do milion evra. Prva slika ispod je njen potpis. Drugu sliku sam malo prekrio zbog imena osoba koje se spominju, a koje objavljuju statuse sa Anelinog telefona. One nisu znale da sam u posedu kompletne dokumentacije u kojoj sve sama Aneli piše o sebi, svojoj porodici i muškarcima sa kojima j ebila. Kunem se, da nije krenula sa onim lažima u startu, nikada ni ona ne bi znala da znam svu njenu prošlost do 2020. godine - napisao je on na Fejsbuk profilu.

Republika

Foto: printscreen/facebook, ST/Dragan Kadić

Asmin Durdžić i Aneli Ahmić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading