TEODORA RADOJIČIĆ POKUŠAVA DA POBEGNE: Učesnici Elite primetili čudno ponašanje, sve je zbog NJEGA!

Autor:

Zadruga

14.09.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti trač partija otkrila mnoge tajne!

TEODORA RADOJIČIĆ POKUŠAVA DA POBEGNE: Učesnici Elite primetili čudno ponašanje, sve je zbog NJEGA!

Foto: Republika.rs

Milena Kačavenda i Nenad Macanović Bebica sedeli su u dovrotištu Bele kuće sa još nekoliko budnih cimera i komentarisali aktuelna dešavanja iz "Elite". Jedna od tema koja im jhe privukla pažnju bio je odnos Teodora Radojičić, poznatije kao Balzak, i Nikole Bukilića

Poznato je da Milena nema uopšte lepe mišljenje o Nikoli, što je više puta iznela javno, a po svemu sudeći sa njom se složio i Macanović. 

- Nikola je toliko primitivan, to nije realno - rekao je Bebica.

- Ma to je jurenje kadra, a mala Teodora koja beži od njega, jer je smara u nekim situacijama, to mi je bez reči - komentarisala je Kačavenda. 

Milena je inače ovonedeljni vođa i za svoje potrčke je izabrala baš Teodoru i Nikolu, ali je nakon odlaska u prodavnicu o Bukiliću promenila mišljenje i sve glasnije počela da ga pljuje na više strana.

Teodora je nekoliko puta naglasila da sa Nikolom neće ući u vezu i da sebi ne ežki da dozvoli ljubav u rijalitiju, ali ipak se između njih dvoje dogodio poljubac i dosta vremena provode zajedno.

Naravno među takmičarima postoje i teorije da Teodora zapravo ima simpatije prema Mensuru Ajdarpašiću i da zbog toga ne želi da uđe u vezu sa Nikolom, kao i da ga koristi kako bi privukla Ajdarpašićevu pažnju, međutim ona se nije složila sa tim teorijama. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Teodora Balzak, Nikola Bukilić i Mensur Ajdarpašić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading