U ELITI TRAŽE VODITELJA! Produkcija Pinka poslala važno pismo, otvoren je konkurs!

Autor:

Zadruga

06.09.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija televizije Pink poslala je važno obaveštenje u rijaliti.

U ELITI TRAŽE VODITELJA! Produkcija Pinka poslala važno pismo, otvoren je konkurs!

Foto: promo

Veliki šef poslao je eliti danas važno pismo na adresu Bele kuće, a oni nisu mogli ni da slute kakva prilika će im se otvoriti. Naime, produkacija je obavestila učesnike rijalitija "Elita" da će od sledeće srede krenuti radio-emisije, koje su se emitovale i svake prethodne sezone, ali će ove godine tražiti voditelja. 

Ovonedeljni vođa Lepi Mića pročitao je takmičarima poruku koja je stigla od Velikog šefa, a zbog sadržaja su svi ostali oduševljeni. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Elita

- Draga Elito, sledeće srede treba da krene radio emisija, tako da treba da se jave sada ljudi koji misle da bi se snašli u tome. Ako se javi više od dvoje, vi presudite ko to treba da bude - glasilo je pismo.

Na njima je da izlasaju dve osobe koje će se baviti ovim psolom, zbog čega će se sigurno doći do svađe i tenzije, dok se budu borili za ovu poziciju. 

Kako su reagovali takmičari rijalitija kad im je stiglo ovo pismo možete pogledati u nastavku ovog teksta. 

 

 

Podsećamo, rijaliti program "Elita" počela je pre samo nekoliko dana, a na imanje u Šimanovcima se uselilo 56 zadrugara. Pored toga što je enterijer njihove kuće u kojoj borave totalno drugačiji, pojavila su se i neka nova pravila. Takmičari su već privukli veliku pažnju javnosti, pogotovo priče koje su uspele da se plasiraju u prvi plan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sa

06.09.2023 13:38

Janjuš se uvredio šta nije odabran. I meni je žao štao ga nećemo slušati i gledati ub toj ulozi. Prošle sezone se nije baš pokazao.đ Osman mu nije (svojom pretrpanošću rubrika) ostavio nimalo prostora pa je Janjuš "zakazao". Janjuš u hodu stvara smešne situacije i humor, to je spontano i ne piše se unapred na papir da bi se pročitalo. Zbog svoje spontanosti, Janjuš je bio bazabavniji voditelj radio emisija a jedne sezone je u tandemu sa Stefanom radio najbolje i najzabavnije radio emisije u odnosu na sve sezone Zadruge. Janjuš i Stefan sa odlično razume, dopunjavajul i vode emisiju. Svi ostali su više vodili računa kako se slijaju, kako im stoje naočale i du.a su im bila pitanja nego odgovor gosta u emisiji a isti komentari voditelja su ponovljeni bar 3 puta kroz tu emisiju. Zato, vratite nam Janjuša i njegove šale, maštarije a i laži.