KAČAVENDA U ELITI NAŠLA MUŽA! Milena poludela za zauzetim cimerom, krenula LJUBOMORA!

Autor:

Zadruga

06.09.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda ne krije da je bacila oko na svog cimera iz sobe za izolaciju.

KAČAVENDA U ELITI NAŠLA MUŽA! Milena poludela za zauzetim cimerom, krenula LJUBOMORA!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milena Kačavenda

Milena Kačavenda je ovonedeljni potrčko, kako je odlučio vođa Lepi Mića, a trenutno boravi u izolaciji sa Darjanom Radomirovićem. Mići su njih dvoje zapali za oko kad je Milena zaratila sa njegovom devojkom, Snežom Jovičić i najavila da će dati sve od sebe da joj ga preotme i zavede. 

Očigledno da se kuma Kačavenda nije šalila kad je izgovarala te reči, pa je već danas svojim cimerima pričala o Darjanu i oslovljavala ga kao svog budućeg muža. 

- Ja sam u izolaciji sa mojim budućim mužem, tako da mi je jasno da si ljubomorna, Slađo - govorila je Kačavenda svojim cimerima koji su sedeli ispred paba "Prijatelji" i uživali u toplom danu. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda Elita

Podsećamo, Milena je privukla veliku pažnju medija dok je podržavala svoju kumu, Anu Ćurčić, tokom učešća u "Zadruzi 6", ali je njihovo prijateljstvo posle završetka rijalitija doživelo veliki krah, pa su jedna u drugoj počele svašta da iznose. Milena je u prvoj emisiji "Pretres nedelje" progovorila o Ani i njenom odnosu sa Acom Bulićem, što je šokiralo mnoge. 

Aca Bulić je unakazio Anu od batina u osmom mesecu trudnoće i ona je izgubila to dete. Tata ga je sklonio u London. Deteta nažalost nema, a to što su oni opalili po tužnoj priči. Prvo, znali su da sam razvezdena, znali su da će budala da stavi srce na asfalt i da brani do kraja. Mi prolazimo rampu u Šimanovcima, Aca nas poziva kod njega kući. Anđela je tu, kuva nam kafu, obezbeđenje je tu, Ana ga pita: "Odakle ovoliko obezbeđenja?", on kaže da je malo pojačao. On je mene i tada snimio, pa se nisam mnogo izlaprdala, ali su teme bile konstruktivne: "Gde je gajba, 100.000 evra, bademantili, kreme?". Ona ga uredno pita: "Je l' si završio fudbalera?", on je rekao: "Nisam, pričaćemo", pa onda ide: "Za koliko si prodao fudbalera", on kaže: "400.000 evra". Ja u prvi mah pomislim da Ana Ćurčić nema pojma ni o čemu i da Aca radi sve iza njenih leđa, međutim, od tog dana se sve odmotava.  Na kraju cele balade, gospođa Roleks, dobija crne prsluke i j*be mame svima. Zove telefonom da preti, je*e majku celom Beogradu, ona će nekome da objasni, a ovde se usr**a kao plovka - govorila je Kačavenda sinoć tokom emisije - govorila je Kačavenda tokom emisije. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading