ZGODNI CRNOGORAC VREDAN OD RANOG JUTRA: Marko Marković se SKINUO, pa dohvatio MOTORNU TESTERU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.08.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar iznenadio pratioce na društvenoj mreži Instagram

ZGODNI CRNOGORAC VREDAN OD RANOG JUTRA: Marko Marković se SKINUO, pa dohvatio MOTORNU TESTERU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Marko Marković

Bivši zadrugar Marko Marković danas je na društvenoj mreži Instagram pokazao svojim pratiocima kako je vredan od ranog jutra. Zgodni Crnogorac se skinuo i uslikao kako seče drva motornom testerom, a sve je podelio na svom storiju.

- Neće se drva sama prešegati, ne, ne - napisao je Marković i stavio dva emotikona koja plaču od smeha.

Inače, iako Marković sinoć nije bio gost u emisiji "Narod pita", njegovo ime se često pominjalo tokom emisije, u kojoj su gostvale Žana Đorđević i Ana Ćurčić.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković

Naime, Žana je više puta govorila o svom nezvaničnom dečku i odnosu sa njim, te istakla koliko uživaju.

- Ja sam rekla kakavav odnos imamo. Bilo bi ponižavajuće sve drugo što bih rekla. Ponašamo se kao par, ljubavnici. Imamo jedan skroz stabilan odnos, ali nismo dali jedno drugom obećanja - ispričala je Žana, pa otkrila šta bi uradila kad bi Marka muvale druge devojke:

- Ako ima potrebu da ide s bilo kojom bilo gde, meni više nije potreban. Meni osobito ne treba takva osoba. Ko me zna, zna da sam takva. Dok nešto traje, dobro je. Kad neko od nas bude pomislio da postoji neko bolji, onda treba da idemo jedno od drugog. Ja sam se ostvarila kao majka i žena, on to treba da se ostvari kao roditelj. Rekla sam nikad ne reci nikad, ali sam želela da rodim samo svom bivšem mužu decu. Ne želim više da pravim decu, kome to odgovara, razumem. Čovek ne može da se promeni, može samo da se primiri na određeni period. Kompromise ne pravim, mogu samo blage istupe da napravim - istakla je ona.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Žana Đorđević

Žana je otkrila i da li dolazi do sukoba u njihovom odnosu.

- Ne, ja se ne svađam. Takva sam osoba, ne vidim potrebu da se sa bilo kim svađam. Želim da iskoristim svaki trenutak svog života, nedostaje mi vreme koje posvećujem ljudima koje volim. Život je jako kratak da bih se ja sa bilo kim svađala. Sad znam šta želim, a šta ne. Možda kao mlađa to nisam znala, ali sada znam. Volim život - priznala je Žana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ime

01.08.2023 14:17

"... da postoji neko bolji, neka ide...", kaže Žana. Neverovatno, ponižavajuće... Da li kod ove žene postoji ljubav u vezi sa partnerom ili je to samo potreba., računica, način da uđe u rijaliti...? Svakako, šta god da je mnogo je ružno i mnogo govori o njoj kao ženi a Markao nema posle Stanije samopoštovanja i karaktera. Ispada kao neki jadničak kojeg žele babe da bi bile i one u "novinama" . Marko svake sezone izbaci po jednu sliku sa drvima i bez majice ( već viđeno), nikako da nam pokaže nešto više od mišića. Štete, lep dečko, uz lepu ali mladu devojku nebi ni on delovao u Zadruzi sumorno i kao pezioner. Mani ostarjele dame, nađi iskru života i energije u mladosti, šali, igri, zafrkanciji. Stanija je izuzetak, ona ima više energije i strasti nego sve ovogodišnje zadrzgarke zajedno.