POSLASTICA ZA SVE DEVOJKE: Skinuo se Marko Marković, a za ovo su se zadrugarke otimale! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.07.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marković pokazao zašto važi za jednog od najvećih rijaliti zavodnika!

POSLASTICA ZA SVE DEVOJKE: Skinuo se Marko Marković, a za ovo su se zadrugarke otimale! (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

Marko Marković

Bivši zadrugar, Marko Marković, javnosti je poznat po vezi sa Stanijom Dobrojević, a trenutno je u šemi sa Žanom Đorđević, koju je upoznao u Zadruzi 6.

Marković važi za jednog od najvećih rijaliti zavodnika, a oko njega su se otimale mnoge ukućanke, dok su druge smatrale da je Marko samo slika bez tona.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Iako tvrdi da je srećan u odnosu sa Žanom, Marković se, po svemu sudeći, bacio u promet, pa je danas na Instagramu pokazao rezultate svakodnevnog treniranja, a kako je pozirao bez majice, devojke su totalno odlepile.

On se zadovoljno smešio i svima poručio da je potpuno spreman za leto, a da li ćemo ga možda gledati i u Eliti - ostaje nam samo da nagađamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
SvetlanaP

30.07.2023 08:03

Ha, ha, ha, ovaj je kao poslastica za sve devojke.... ha ha ha ha ha ha ha... ova seljacina koja peva one najgore seljacke pesme, ljiga i mutavi parazit. Pitam se kako neko uopste moze da bude sa ovim likom a ne da mu bude poslastica. Fuj

BAKI

17.08.2023 01:03

tipican plejnboj