MALI MIŠ I BUJANOVKA MI NAMEŠTAJU ZATVOR: Kristijan Golubović besan kao ris, hitno se uputio ka Crikvenici kod Aleksandre i Cara!

Autor:

Zadruga

19.07.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović saznao šta mu Car sprema, pa odmah krenuo u napad!

MALI MIŠ I BUJANOVKA MI NAMEŠTAJU ZATVOR: Kristijan Golubović besan kao ris, hitno se uputio ka Crikvenici kod Aleksandre i Cara!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Dragan Kadić

Netrpeljivost između Kristijana Golubovića i Filipa Cara dostigla je vrhunac.Kristijan je napravio sačekušu Caru ispred Pink televizije kada je bilo najavljeno njegovo gostovanje. Međutim, on se tada nije pojavio.

Kristijan je želeo da poravnaju račune i da mu Filip u lice kaže sve ono što je o njemu pričao u rijalitiju. Do ovog susreta nije došlo, a kako sada prenose domaći mediji, Car je prijavio Kristijana policiji u Srbiji i u Hrvatskoj, jer nije siguran šta mu Kristijan sprema.

Navodno je Filip zabrinut za svoju bezbednost i očekuje da na granici sa Srbijom dobije policijsku zaštitu.

Republika

Foto: ATA Images

 

- Ja sam trenutno na lepom plavom Jadranu. Prošao sam jahtom pored Crikvenice, mahnuo sam rukom i rekao tamo je jedan mali miš, Filip Car, a mi smo ovde na moru pravi kapetani i prava flota na jahti. Miševi koji se nalaze u rupi, ne mogu se nazivati ni flotom, ni kapetanima - rekao je Kristijan, a zatim dodao:

- Pošto je kukavica koja me je prozivala sve vreme, misleći da će da mu prođe voz, a ne sme da se pojavi ispred mene i da se izvini, kao što će morati pre ili kasnije. Car je dosegao status cinkaroša ili šmekera koji je rekao bolje da ga prijavim policiji i ona da odredi meru udaljavanja i da ne mogu da mu priđem, da bi on mogao da se oseća slobodnim. On je Kristijana Golubovića namestio u policiji u dosluhu sa Bujanovkom. To su neke metode koje samo cinkaroši i p*čke koriste i ne čudi me ni od nje ni od njega jer su već nekoliko puta to radili. Videli ste tamo u "Zadruzi", čim dođu redari oni kukaju, a kad odu redari oni su manji od makovog zrna - rekao je Kristijan Golubović za domaće medije.

Republika

Foto: ATA Images

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading