CAR ŠALJE KRISTIJANA U ZATVOR: Prijavio ga POLICIJI, Aleks najavila tužbu, boje se novih SAČEKUŠA kod Pinka!

Autor:

Zadruga

19.07.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Car bi trebalo uskoro da dođe u Srbiju i boji se za svoju bezbednost

CAR ŠALJE KRISTIJANA U ZATVOR: Prijavio ga POLICIJI, Aleks najavila tužbu, boje se novih SAČEKUŠA kod Pinka!

Foto: ATA Images

Nakon što je Kristijan Golubović napravio sačekušu Filipu Caru u superfinalnoj noći "Zadruge 6", a zatim i ispred televizije Pink kad je mislio da će gostovati u emisiji, Car je rešio da nešto preduzme. Kako saznaje "Star", uplašen za svoju bezbednost Filip iz Hrvatske nije dolazio u Srbiju, a pošto mora da se u nekom trenutku pojavi kako bi gostovao u "Narod pita", on je policiji u Hrvatskoj, kao i u Srbiji, prijavio Kristijana.

Car očekuje da na granici sa Srbijom dobije policijsku zaštitu.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ/Republika

Car i Kristijan

- Filip je sve prijavio, ima i pretnje koje je Kristijan javno izgovarao na njegov račun. Očekuje da on završi iza rešetaka, samo ako pokuša da mu napravi opet sačekušu ili da mu priđe. Car je naglasio policiji da se ne oseća bezbedno i da mu treba policijska zaštita. Koliko znam, Goluboviću treba da stigne i zvanična zabrana prilaska Caru, a ako je ne ispoštuje, vrlo lako može da završi u zatvoru. Filip uskoro dolazi i planira da boravi u Beogradu bar dve nedelje. Ne želi da se osvrće i boji da će ga Kristijan ili njegovi ljudi napasti i nauditi mu - priča izvor za "Star".

Kako se dalje saznaje, i Aleksandra Nikolić se boji Kristijana, pa je najavila tužbu za sve što je o njoj govorio, kao i za uznemiravanje jer joj pravi sačekuše, misleći da je Car sa njom. Car se nedavno obratio Kristijanu preko društvenih mreža.

Republika

Foto: Shutterstock, ATAImages, Pixabay

Aleks i Kristijan

- Nemoj da me dira neko, ne bi bilo pametno, da ne bude da nisam rekao, ne trebaš mi u životu... Ne daj Bože da se nastavi prozivanje ili da me neko dira, javno kažem. Ne želim da imam problem ni sa kim - poručio je tada Car.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Maja

19.07.2023 12:24

Taj Car je izgleda neka devojcica, blago receno

Miki

19.07.2023 12:27

Sacekaj ga Kristjane samo da mu pokazes ko je gazda od konobe

Boki

19.07.2023 12:30

A prepa se "veliki junak" a?

Nebojsa

19.07.2023 12:32

Zar ga nije nedavno pozivao na megdan? A sad se kao uplasio veliki mangup