MILJANA NE PRESTAJE DA UZNEMIRIVA ZOLU: Uživo u emisiji iznet sadržaj pretećih poruka! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

17.07.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar ne može da podnese gadosti koje dobija od svoje nekadašnje partnerke!

MILJANA NE PRESTAJE DA UZNEMIRIVA ZOLU: Uživo u emisiji iznet sadržaj pretećih poruka! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola

Protekle noći u emisiji "Narod pita" gostovao je bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Lazar Čolić Zola, za kog se sumnja da je otac deteta Ine Rajzinger, međutim, tema se povela i oko Miljane Kulić, njegove bivše partnerke.

- Zola, stavio si na društvene mreže poruke koje si dobio od nekog, a delovalo je kao da aludiraš da je Miljana sve to poslala - rekla je Ivana Šopić.

- Ja sam njen broj blokirao, ali ona nalazi način da mi šalje sa drugih brojeva. Poslala mi je poruku sa njenog broja, te bih zamolio ljude da joj skrenu pažnju da me ne zanima. Ona će verovatno reći da ja lažem i izmišljam, ali imam dokaz - istakao je Zola.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zola Narod pita Zadruga 6

- Nemoj da izmišljaš da ja tražim novac od tebe, kao ni Bebica. Mi smo pare vratili čoveku kom treba da vratimo. Ne spominji Bebicu, kao ni mene - oglasila se i Kulićeva nakon ovih tvrdnji.

Odmah nakon toga, Miljana je poslala Zoli pesmu ''Solo igračiča'', a jedan stih glasi ''Kada sa njim spavam, mislim da si ti''.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zola Narod pita Zadruga 6

- Svaki dan me zove sa nekih brojeva. Ne znam da li sam ja takav baksuz, pa ona uvek nađe način kako da dođe do mene i da mi se javi. Devojka ne odustaje. Provocira me, pokušava prvo fino sa mnom, zove na kafu, a onda krene sa bezobrazlukom. Ja joj želim sve najbolje, samo neka me više ne zove. Probali smo milion puta, nije išlo. Gotovo je. Ja bih bio najveći monstrum kada bih preko svega prešao, ali bi mi verovatno bilo teško pored nje, da nije izašla onda u rijalitju. Imali smo puno zajedničkih trenutaka, ali je došao kraj. Neka me zaobiđe. Jedini lek je da se izbegavamo. Ne želim da pričam sa njom više - bio je jasan Čolić.

- Je l' si još uvek slab na nju - upitala je Ivana.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zola Narod pita Zadruga 6

- Nemam više empatiju za nju, koju sam imao ranije. Shvatio sam da se neke osobe neće nikad promeniti. Nisam ni ja savrešen, ali mislim da se ljudi ne menjaju. Ona se u jednom tenutku promenila, ja sam se osećao prelepo na Rajkom ostrvu, a posle je postalo životinjsko carstvo. Bacila mi je stvari, prase, sve što sam imao - istakao je Zola.

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Nenad

17.07.2023 10:36

Zola laze, on nju stalno kontaktira i provocira

Milivoje

19.07.2023 06:38

Jadna psiho Mixy.Prvo su svi pravdali njene postupke da je emotivno nestabilna,pa psihicki labilna,pa nema sifru nego je samo isla kod psihijatra zato sto je dugo u rijalitiju itd...Pa je onda njena majka konacno rekla da je luda sa dijagnozom i da joj je mesto u ludnici.Sad ako je dovedu u z7(A rekli su da nece jer je nasilna),mislim da ce konacno da ubije nekog,i da ode gde joj je mesto.(nadam se).

Milivoje

26.07.2023 06:38

@nenad Mislim Nenade da si u pravu.Jadna psiho mixy,kad je tukla Zolu,udarila stiklom u nameri da ga ubije na spavanju,kad mu je bacala nove stvari i prase sto mu je na Vaskrs majka poslala,kad mu je otimala hranu i cigarete,uvek je Zola bio kriv.Zasto?Pa tada su raskidali.A mixy treba rob.E sad,bicabe joj titra,ali ga psiho mixy opet bije,ponizava,pali odecu,ne da mu da zove majku i decu,ne da mu da mrdne iz Nisa..u pravu si Nenade,psiho mixy nije kriva.Verovatno je bila tada u psihickom rastrojstvu..Nesretnice