ALEKSANDRA NIKOLIĆ SAMA PROTIV KRISTIJANA: Car ostavio verenicu da se bori protiv njegovih rivala, njoj prekipelo!

Autor:

Zadruga

27.06.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić se oglasila, pa čestitala sebi!

ALEKSANDRA NIKOLIĆ SAMA PROTIV KRISTIJANA: Car ostavio verenicu da se bori protiv njegovih rivala, njoj prekipelo!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Nikolić

Kako je bilo najavljivano, u sinoćnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" trebalo je da gostuje i Filip Car, zajedno sa Aleksandrom Nikolić i Majom Marinković, međutim, on se opet nije pojavio.

Naime, Kristijan Golubović je došao ispred Pinka, kako bi se obračunao sa Filipom, a onda je shvatio da se Nikolićeva pojavila bez svog verenika i da je Car opet izbegao ovaj susret.

Republika

Foto: Republika

 

Aleksandra je u emisiji bila preplašena, pa krivila Maju Marinković što je, kako ona kaže, dovela Kristijana, a kada se sve završilo, pobednica Zadruge 6 se oglasila na svom Instagram profilu:

- Lutko, poručuje ti jun, spremi se da budeš u očima drugih trn. Završila se i ova noć, jaka žena - napisala je Aleksandra.

Republika

Foto: instagram.com/alex_mima

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
ko ko

27.06.2023 14:02

Koja bre verenica sa prstenom koji je poklon od Nebojše Bojovića prijatelja od Aljeks makroa ... Jednom rava zuvek rava, fuxa BUJANOVAC .

danijela

27.06.2023 21:13

Hvali se da je pobednica?! Pa ko bi normalan glasao za OVO, jasno k`o dan da je Žeks namestio. A zašto, on zna. Teško onome ko ovo u kuću primi! Hoće da se opere kroz brak i majčinstvo. Samo onaj moron možda i može ovo da oženi.