OD CARA NI TRAGA, NI GLASA: Ovako Aleksandra Nikolić slavi POBEDU, već počela da troškari nagradu! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

11.06.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživa u slobodi, ali bez verenika!

OD CARA NI TRAGA, NI GLASA: Ovako Aleksandra Nikolić slavi POBEDU, već počela da troškari nagradu! (FOTO)

Foto: St/N. Pančić, E-stock

Nakon što je odnela pobedu u šestoj sezoni "Zadruge" i kući otišla sa nagradom u iznosu od 50.000 evra, Aleksandra Nikolić nije dugo odmarala.

Naime, Aleks je spavala tek nekoliko sati i čim se probudila pohitala je u jedan prestonički šoping centar kako bi već počela da troši ono što je zaradila u prehodnih devet meseci koliko je boravila u rijalitiju.

Nikolićka se odatle obratila i svojim pratiocima na Instagramu.

Razmišljala sam da li da uključim komentare, da čujem šta mislite, tako da sam ih otključala, pa pucajte - rekla je Aleksandra u "lajvu" dok se šetala po radnjama.

Kada je završila kupovinu, Nikolićeva je okupila prijatelje, među kojima su se našli njen frizer, ali i voditeljka "Zadruge" Ivana Šopić, te s njima otišla u jedan restoran gde su slavili trijumf uz vino.

Republika

Foto: instagram.com/alex_mima

Aleksandra Nikolić proslavlja pobedu sa Ivanom Šopić

Ono što je primetno je da njenog verenika Filipa Cara nije bilo ni na vidiku, pa su se odmah pojavili komentari da je njihova veza prekinuta čim su kročili u spoljni svet.

Ipak, Aleks je, kao i Car, to demantovala narednim storijem na Instagramu kada je objavila njenu i Filipovu sliku kako se ljube nakon što je ona proglašena pobednicom šeste sezone ovog rijalitija.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić i Filip Car Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading