UNIŠTILA KONKURENCIJU! Ana razvezala jezik o Aleks, Cara navodi na DISKVALIFIKACIJU: Provociraš, VEŠTICE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.06.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćurčićeva izazvala novi haos, Car nije znao gde bije!

UNIŠTILA KONKURENCIJU! Ana razvezala jezik o Aleks, Cara navodi na DISKVALIFIKACIJU: Provociraš,  VEŠTICE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleks Nikolić

U nastavku emisije "Pitanja gledalaca", Ana Ćurčić se obratila zadrugarima i izazvala novi haos izlaganjem o Aleksandri Nikolić, sa kojom već dva dana žestoko ratuje. Ovo izlaganje je razbesnelo Filipa Cara.

- Želim da priznam javno da sam se crnog stola plašila najviše na svetu. Taj strah me je sprečavao da kažem šta imam. Danas kad si mi postavila pitanje o Aleksandri, nisam bila iskrena. Sukobila sam se s mnogo većim problemima, tako da od ovog trenutka mogu da kažem da ga se više ne bojim. Što se tiče Aleks, mislila sma da je dobronamerna i naivna. Htela sam da zaštitim Zvezdana, Cara i nju, a onda sam došla ovde i desilo se ono s mojim bivšim mužem u izolaciji. Ona je napravila budalu od njega. Da ona njemu nije davala signale, ne bi se ni desilo sve ono. Nasamarila me, htela je da mi se približi, a gledala me je kao konkurenciju. Nije moralna, ni naivna. Svi znamo šta je i kao radila i gde, a to zna i njen verenik - rekla je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana i Car

- Šta se tebi dešava, ženo? Ti si jedan ljudski izmet. Treba ti samo metla, veštice. Običan si lažov. Iskoristila si sve nas ovde da te vređamo. Nemoj meni te tvoje priče, jasno mi je šta ti radiš i kakva ti je namera - istakao je Car.

- Istina je da nisam smela ništa da kažem, jer sam uvek išla linijom manjeg otpora, što je svima jasno - rekla je Ćurčićeva.

- Želi ovim mene da isprovocira, đubre jedno. Jasno je šta ti radiš. Nazivala si ljude koji te podržavaju "fanovima", držala si lajvove i sklupljala ljude koji će stati na tvoju stranu - dodao je Filip.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana i Car

- Meni lajvovi ništa loše nisu doneli - istakla je Ana.

- Znate li šta je Ana meni stvari ovde rekla? Kazala mi je da me Aleksandra jako voli, da je plakala zbog mene, a onda je sad promenila sve svoje teorije. Pseto jedno - istakao je Car.

- Meni se zamera jer sam ja iznela prljav veš o Zvezdanovom i mom ondosu, a niko ne priča o tome šta se meni desilo - govorila je Ćurčićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sava

06.06.2023 18:19

Da li je moguće i da li neko veruje u to da hiljade fanova (ili gledalaca ) danima ne postavljaju pitanja svojim favoritima ili nekim drugim zadrugarima a ne 95% pitanja su samo za Anu Čurčić? Kako su ovi zadrugari stigli do finala a da ih nilo ništa ne pita, ne pohvali ili iskritikuje kroz pitanja? Intervjui kod Đedovića isto, on ih sve pita samo o Ani. Zašto? Noćas je Đedović bio više komentator nego voditelj. On je Maji držao slovo o Ani nego što je uvažavao Majino mošljenje. Neviđen pritisak na Anu je zadnjih 8 dana a Ivana i Đedović to kao da podstiču ne prekidajući Mićino, Carevo,Janjuševo i Miljanovo i Marinkovićevo divljanje.

Mia

06.06.2023 19:04

BUJANOVAC I VEPAR IZ CRIKVENICE MISLE DA SU LJUDI NAIVNI. KO BI POVEROVAO U OVU LAŽNU VERIDBU