OLIZALA MU STOPALA I IZGRICKALA NOŽNE PRSTE! Anđela ne može da kontroliše svoje FETIŠE i nagone, manijakalno ljubi i liže Zvezdanove noge! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.05.2023

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić ne prestaje da ljubi stopala Zvezdana Slavnića.

OLIZALA MU STOPALA I IZGRICKALA NOŽNE PRSTE! Anđela ne može da kontroliše svoje FETIŠE i nagone, manijakalno ljubi i liže Zvezdanove noge! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić više ne može ni da se kontroliše kada su njeni fetiši u pitanju. Crnogorka ne obraća pažnju na prozivke zadrugara, već nastavlja sa svojim čudnim dokazivanjem ljubavi Zvezdanu Slavniću.

Naime, poznato je da Đuričićeva dozvoljava svom dečku sve, a isto tako od njega traži da ga oseti njegov podrig, izduvne gasove, miriše ga... Ipak, ono što najviše voli jesu njegova stopala koja svakodnevno mazi i ljubi.

Tako je bilo i sinoć. Anđela je opsednutno gledala u njegove noge i prste, pa ih zatim mazila, grickala i ljubila što je zgrozilo čitavu javnost, a reklo bi se nije bilo prijatno ni Slavniću koji joj je sve vreme govorio da prestane, ali ga ona nije slušala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading