ZAKLELA SE POKOJNOM BRATU DOK JOJ JE UMIRAO NA RUKAMA: Anđela Đuričić zbog OVOGA ne može da dozvoli da Zvezdan ODE OD NJE!

Autor:

Zadruga

19.05.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponašanje Anđele Đuričić šokira region mesecima, a ova zadrugarka krije tužnu porodičnu priču!

ZAKLELA SE POKOJNOM BRATU DOK JOJ JE UMIRAO NA RUKAMA: Anđela Đuričić zbog OVOGA ne može da dozvoli da Zvezdan ODE OD NJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Porodična tragedija Anđele Đuričić potresla je region. Ova zadrugarka je u petoj sezoni "Zadruge" ispričala kako je najgori momenat u njenom životu bio kad joj je brat poginuo, a Svet saznaje da je nesrećni mladić izdahnuo na njenim rukama i da je zbog ovoga doživela veliki stres.

- Svi kritikuju Anđelu, ali ono što je ona preživela mnogi ne bi mogli. Brat joj je umirao na rukama, a ona ga je kroz suze molila da je ne napušta. To su strašne stvari i jako veliki stres za mladu osobu. Ona je u rijalitiju našla beg od svega, a sad joj ni tu ne cvetaju ruže, jer je na stubu srama zbog lubavi - započinje izvor gorepomenutog lista i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

- Dok se borio za život, shvativši da i umire, zamolio je da mu obeća da će uvek da bude srećna, kao i da prati srce. Zato se ona sada bori za Zvezdana i za tu ljubav. Voli ga uprkos svemu, a kako je bratu obećala da će se kroz život voditi srcem, trpi čak i poniženja. Srepmna je na sve dok je još drže osećanja, a negde je i Zvezdana sudbina ubacila u to njeno obećanje i datu reč. Ona je i Caru šapnula kako ne može da odustane od Zvezdana jer je dala reč bratu da će se boriti za ljubav do poslednjeg atoma snage - zaključuje izvor.

Anđela je još tokomm pete sezone Mateji Matijeviću pričala da ne može da ode posvađana na spavanje i da mora da rešava probleme odmah, jer se plaši da može da izgubi svaku osobu, pa tako često juri za Zvezdanom Slavnićem, kako bi se odmah izmirila sa njim. Đuričićeva se jednom prilikom prisetila porodične tragedije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

- Nije bilo nade da mu se ukaže pomoć. Mama, tata i ja smo ga izvadili u onesvešćenom stanju i katastrofalnom. Bio je onesvešćen, ali mu je i dalje kucalo srce. To je najteža slika koju sam videla u životu. Hteli smo da pravimo planove za budućnost, ali nam se nije dalo - ispričala je Crnogorka jednom prilikom.

Inače, Zvezdan je sinoć raskinuo sa Anđelom, a ona je danas od Drveta mudrosti tražila da bude lažno diskvalifikovana i smeštena u apartman iz kojeg bi mogla da prati svaki Slavnićev korak i shvati da li je on voli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Srramni

19.05.2023 17:36

Laze!lagala je i o datumima vezanim za brata Strasno je, bolno i sramno da tu ogromnu porodičnu tragediju koristi u najniže svrhe Najbesramnija msdju svi besramnim

Melanija

19.05.2023 19:38

@Srramni - Sve, sve, ali sigurno nije k'o "Brđanka" Maja (živi u podavalskom naselju Beli Potok 520 metara nadmorske visine) koja je pevala zajedno sa Slađom pevala na sav glas kada je saopšteno da su osam devojčica sedmakinja ubijeno od strane njihovog druga. A o datumima, Ana kaže da joj je beba umrla kada je ona imala 19. godina a otac deteta obeležava datum kada je Ana imala 16. godina. Dakle, maloletnička trudnoća kao u Anine družbenice Zorice (16.god) i još, veće pre krvavog pira Mladenovcu ubica je razvozio Viki i Sofija Unu a pred realiti je Filip Car snimao ubicu i obnaženu Denis Dejm.