TRAŽI HITNU DISKVALIFIKACIJU! Odbačena ljubavnica Anđela želi da se OSVETI Zvezdanu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.05.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đuričićeva je imala poseban zahtev za Velikog šefa, koji je saopštila Drvetu mudrosti!

TRAŽI HITNU DISKVALIFIKACIJU! Odbačena ljubavnica Anđela želi da se OSVETI Zvezdanu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Zvezdan Slavnić je sinoć stavio tačku na svoj odnos sa Anđelom Đuričić. Prebacio joj je druženje sa Filipom Carem, istakao da joj ne veruje da nije bila sa Mensurom Ajdarpašićem, a onda joj prebacio i ponašanje prema cimerima, sa kojima se ponovo svađa. O svemu ovome Anđela je pričala u Rajskom vrtu sa Drvetom mudrosti, a potom tražila specijalan.

- Sve je počelo pre dva dana, kada je on imao sukob sa Anom, nakon toga nije hteo da razgovara sa mnom. Ja sam ga posle emisije pitala kako je. On mi je rekao da nije dobro, ali je otišao da spava. Sinoć je došao u emisiju, ali ceo dan nije komunicirao sa mnom, a ni sa drugim ljudima. Jedino što je bilo pred emisiju što mi je prebacio šta sam obukla. Došla je emisija gde sam se ja raspravljala sa Majom oko haljine, meni je smešno šta devojke rade. On je meni nekon toga prebacio kako se ja ponašaam. On je meni zamerio što sam se svađala sa Majom, pa je rekao da je bolje da budemo drugovi do kraja rijalitija. On kada je nervozan ja ne smem da odgovorim na pitanja, pa mi je potom rekao da se iselim iz izolacije, nakon toga on je mene jurio, ja sam išla u pab. Vređao me je da sam folirant, da glumim, a ja sam mu rekla da izađe jer ne moram da ga slušam. Ja sam htela da se smirim, a nisam htela da pravim scene, a on me je ucenio da će da mi baci stvari ia ja sam nakon toga otišla kada on nije bio tamo, ja sam se iselila. On je nakon toga tražio da razgovramo, posle razgovora sa Anom, hteo da prićča sa mnom, ali ja nisam htela. On se nadao da ćemo se pomiriti, ali ništa od toga - istakla je Anđela, pa nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

- Neću ja da tripm to, on kao da se sprda sa mnom, on čas jedno, čas drugo, meni se sve menja, i gorim. Ja ne želim to, teško mi pada. On meni stalno traži razloge za raskid. Priča kako je umoran od svega, a sa njiim sam prešla sito i rešeto. Neću to da trpim više. Ja se borim, ali me je doveo u stanje šoka, jer se ja borim za čoveka koji želi da raskine sa mnom, a on opet razgovara sa bivšom ženom posle ko zna koliko puta, ja sam okrenula list, neću da ponovo da prolazim, neču, vratila sam se u krevet i to mi treba da odmorim od svega. On meni govori da me voli, a ovako nikada nije rekao da me voli pred ljudima, čudno mi je da čovek koji ima emociju prema meni radi mi te stvari. Međutim da ima emciju prema meni, ne bi ni to uradio. Čekam da vidim kako će da se ponaša u emisiji. Nema poente drugačije - dodala je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Đuričićeva je ranije htela da iznenadi Zvezdana za mesečnicu veze, ali kako je došlo do promena u odnosu, imala je drugi zahtev za Drvo.

- Nego Drvo, ja bih volela da budem diskvalifikovana da bih videla kako će Zvezdan da reaguje, mene zanima kako će to da izgleda - predložila je ona.

Đuričićeva je osmislila da lažno bude diskvalifikovana i odvedena u apartman, odakle će moći da posmatra Zvezdana 24/7.

- Razmisliću o tome - dodalo je Drvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading