STIGLE INFORMACIJE SA JUGA! Anđela Đuričić dobila TAJNU poruku od BABE, hitno mora da se PRIKLONI Filipu Caru!

Autor:

Zadruga

27.04.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đuričićeva će se šokirati kad bude dobila i pročitala pismo koje je danas stiglo u produkciju!

STIGLE INFORMACIJE SA JUGA! Anđela Đuričić dobila TAJNU poruku od BABE, hitno mora da se PRIKLONI Filipu Caru!

Foto: youtube.com/printscreen

Iako više nije sa Zvezdanom Slavnićem, čuveni "Bungiš tim" i dalje podržava Anđelu Đuričić. Za nju je danas od verne podrške stigao poklon, ali i pismo koje je poslala jedna baka iz Trebinja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Anđela Đuričić

- Draga Anđela, samo se ti drži Filipa i Aleksandre i njihovih saveta, molim te ne bi te ni rođeni roditelji bolje savetovali. Dugog nikog ne slušaj, od srca im hvala i od mene... Odavno Zvezdan traži način da ovo uradi, od kako si bila prvoaprilska šala, trebalo je da prekineš svaki odnos sa njim, ali nikada nije kasno, on je tebe gušio, nije ti dao ni da pričaš a ti kao ikona na zidu ispravna. Slušam nedavno Filipa kako ti divne daje savete, ne bi ti ni otac tako, ali ti, sine, uzdignute glave samo - pisala je baka, prenosi Pink.rs

- Samo nek te osvesti, ne pričaj niskim svoj posao, veruj da te Maja kera spasila. Evo k*čku moram da spomenem, ali nemoj javno da govoriš, da im je draže, ni slučajno. Šta god mislila da uradiš, pitaj Filipa i Aleksandru, molim te. Juče kera Zorica i kera Maja to pružanje ruke, to osmeh, ali nek im Bog plati. Moli te, još po koji put, Filipa pitaj i ono što si rekla Ivanu Marinkoviću, to održi, nikad više sa Zvezdanom. Spasila si se. Sve ispričaj Filipu i Aleksandri, porčitaj ovo i veliki pozdrav za vas troje, a posebno ništa sa Mićom. Piše ti baba opet od 70 godina. Pozdrav - nastavlja baka iz Trebinja.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić

- I pre ovog skandala hilje poruka čitam: "Beži Anđela od Zvezdana". A kad je bilo da odjavi Maju keru na radiju i "Pitanja gledalaca", on je sedeo pored tebe i izmakao se malo napred, sve joj je rekao očima, da je i dalje njegova simpatija, a sedi pored tebe. Veruj, nemaš šta da žališ, dobro upamti. Sve ispričaj Filipu ovo i Sandri. Pročitaj, spasila si se, samo javno ne govori dušmanima da im je draže - dodaje ova baka.

Baka je tražila i znak da je Anđela pročitala poruke.

- Samo kad budu "Pitanja" četvrtkom da znam reci: "Baka iz Trebinja", da znam da si dobila, sve pratim - završava ova baka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Melanija

27.04.2023 17:33

To pismo se uopšte ne razlikuje od svih pisama što su zadrugari dobili i ne može promeniti tok realitija kao ono pismo od Moke i Slavice, na primer.

Sanja

27.04.2023 21:50

Zasto pisma nisu dostavljena. Pogresila je ,ispasta i treba . Ali treba svakome ruka za spas. Pisma sam citala i sacuvala. I ja sam majka