POD NADZOROM PSIHIJATRA! Marko DNK se uništava ALKOHOLOM, izgubio svest, pa završio u BOLNICI!

Autor:

Zadruga

12.04.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko DNK završio u bolnici, gubi svest i uništava ga alkohol.

POD NADZOROM PSIHIJATRA! Marko DNK se uništava ALKOHOLOM, izgubio svest, pa završio u BOLNICI!

Foto: printscreen tiktok

Marko DNK morao je hitno da napusti Belu kuću i rijaliti program ''Zadruga'' zbog lošeg zdravstvenog stanja, a njegov komšija je sada otkrio istinu i detalje njegove bolesti.

Foto: printscreen/RED TV

Marko DNK napustio Zadrugu

- Marko je bio u bolnici sedam dana, urađene su mu sve analize i sada se čekaju rezultati, pa će se videti šta i kako dalje. Ja sam išao da ga posetim, da mu odnesem neke stvari, jer nema jadničak nikoga sada kada mu je Divna u rijalitiju. Rekao mi je da mu je mnogo zujalo u glavi i da je izgubio svest. Ima visok pritisak, a ne pije lekove. Mnogo pije alkohol, a zna da ne bi smeo ni da lizne zbog svog zdravlja, jer mu je i jetra stradala. Rekao mi je da mu svaki dan dolazi psihijatar da razgovara sa njim, da je dobio neke silne lekove da pije i da ne zna šta će biti dalje i da li mu je bolje da ide u svoje selo ili u Zadrugu. Plaši se sada da će ostati bez honorara zbog čega je i ušao, ali mislim da mu je zdravlje bitnije. Mada, ako bude sam kod kuće tamo će da se opija i da se uništi još više. Njemu se pričinjava da svi muvaju Divnu u rijalitiju, a on je ljubomoran kao pas, još kad se napije uvek napravi neke gluposti i skandale - rekao je njegov komšija za Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading