BEBICA PLATIO 300 EVRA BATINAŠIMA DA POLOME KOSKE ZOLI! Macanović sa Kulićima skovao plan da Čoliću DOĐU GLAVE!

Autor:

Zabava

12.04.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica unajmio ljude da polome kosti Zoli.

BEBICA PLATIO 300 EVRA BATINAŠIMA DA POLOME KOSKE ZOLI! Macanović sa Kulićima skovao plan da Čoliću DOĐU GLAVE!

Foto: ATA ImagesShutterstock

Rat Kulića i Čolića ne prestaje. Lazar Čolić Zola ni ne sluti da je u ozbiljnom problemu, jer je porodica njegove devojke Miljane Kulić odlučila da se uz pomoć njenog bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebice reši i osveti Zoli.

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Nenad Macanović Bebica

Naime, kako se navodi, Bebica je Mariji Kulić otkrio da poznaje batinaše koji će da prebiju Zolu za 300 evra, kao i da će ga nakon rijalitija na silu odvojiti od Miljane.

- Kulići su poludeli što je Miljana opet sa Zolom. Bebica se raspitivao za neke opsane momke, tačnije batinaše koje bi angažovao da ga prebiju i tako zaplaše Zolu da prestane da juri za Miljanom koja mu je zlatna koka. Cela porodica Kulić, pa i Miljanine sestre, složile su se da Zoli treba stati na put pa makar i batinama. Bebica za sada sve radi diskretno, već je najavio batinašima šta će biti njihov zadatak. Oni prvo treba da zaplaše Zolu, a ako to ne uspe onda će batinama morati da ga srede - otkriva izvor za Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rocky

13.04.2023 01:08

Eto posla za policiju... :)