ZBOG OVOGA JE BILAL ŽESTOKO KAŽNJEN?! Brajlović sasuo Anđeli istinu u lice, ona saznala da joj se roditelji OD STIDA SELE IZ RODNOG MESTA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.02.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je iznošenje informacija iz spoljnog sveta zabranjeno, Bilal Brajlović otkrio je Anđeli Đuričić da njeni roditelji od stida prodaju rodnu kuću.

ZBOG OVOGA JE BILAL ŽESTOKO KAŽNJEN?! Brajlović sasuo Anđeli istinu u lice, ona saznala da joj se roditelji OD STIDA SELE IZ RODNOG MESTA! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Bilal Brajlović je danas zbog konstantnog iznošenja informacija iz spoljnog sveta, a odlukom Velikog šefa, papreno kažnjen u iznosu od čak milion dinara. Naime, pre par večeri kada je ponovo kročio na imanje u Šimanovcima, Brajlović je tokom svog izlaganja o ljubavnom trouglu u "Zadruzi" otkrio Anđeli Đuričić da se njeni roditelji sele i da ne smeju izaći iz kuće od sramote.

Bilal je, naime, najpre prokomentarisao Zvezdana Slavnića i njegovo učešće u rijalitiju.

- Ne znam šta je sa ovim ljudima, svega mi, niko ne može da kaže svoje mišljenje. Ja imam pravo ovde da kažem šta želim. Moram da se ogradim kad je Ana u pitanju, ona me je juče zamolila da ispušimo cigaru, ja sam joj tada rekao samo da je jedno pričala pre ulaska, a drugo po ulasku u rijaliti. Zvezdane, ja ću ti reći sve u lice, bolje je i to nego da radim nešto iza leđa. Svi mu govore iza leđa, a ne govore mu to u lice. Moram Zoricu da pohvalim, ona je rekla pravu stvar kad je u pitanju strahopoštovanje. Zvezdan je dobar prema svima, ali kad dođe Marku Markoviću: ''Bićeš dobar sa mnom, ili sa njom''. Da si šmeker, rekao bi da svi budu sa njom dobri, a ne sa tobom. Bio si sa njom toliko godina, njoj je sada najteže. O Zvezdanu sam imao najbolje mišljenje, dok nije uradio sve ovo. Da li znaš koliko si se ukanalio? Kad sam ja posumnjao u Maju i tebe, ti si rekao da ne želiš ništa, da imaš kod kuće nekog, a pre svega kodekse i manire. Ti si izgubio kodekse i manire - kazao je Bilal, pa nastavio:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bilal Brajlović Zadruga 6

- Kakva je to zaljubljenost? On da je zaljubljen ne bi radio sve što radi sa drugim devojkama. Ne lažem, znaš i sam šta je sa Aleks bilo u izolaciji, kako si je privukao, i šta ste radili. Anđela, upala si u crnu rupu. Tvoji prodaju kuću zbog stida. Znaš i sama šta si meni govorila, na kraju si najgora ispala - pričao je Brajlović.

- Bilale, ti znaš da nije sve baš tako - rekao je Marko Đedović tokom "Nominacija".

- Ja sam uveren da je tako. Niko ništa ne sme da kaže Zvezdanu jer svi misle da će se povrediti. Ja ne krivim jer si ti sve ovo uradio sa Anđelom, ona ti odgovara, ali te krivim jer si prevario ženu. Sa Anđelom si, a radiš neke stvari sa drugim devojkama. Anđela, mnogo si sebe ponizila - kazao je Bilal.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Jellena

20.02.2023 22:48

A sta je sa tim sto pojedinci imaju redovno info sta se desava napolju...tipa Marije,Aleksandre itd.Sve namesteno i nikad providnije

Mimy

21.02.2023 12:30

Zasto kaznjavate decka. Sve komsije su rekle da se kuca porodice Djuricic prodaje vec par godina, tj. "For sale" stoji na kuci godinama. Onda Helga zna za prodaju kuce, pa ne opravdavam njen "shok" i odluku produkcije, posebno sto Kulicke, Mica, Car, Aleks i ostali koje guraju kao "bitne" sve znaju iz spolj. sveta ali ih ne kaznjavaju.