NIKAD BRUTALNIJA KAZNA U ZADRUZI! Bilal Brajlović papreno udaren po džepu za vrtoglavih MILION DINARA! Napravio žestok prekraj!

Autor:

Zadruga

20.02.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlukom Velikog šefa, Biall Brajlović je kažnjen u iznosu od milion dianra zbog iznošenja informacija iz spoljnog sveta.

NIKAD BRUTALNIJA KAZNA U ZADRUZI! Bilal Brajlović papreno udaren po džepu za vrtoglavih MILION DINARA! Napravio žestok prekraj!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bilal Brajlović

Otkako se u petak vratio u "Zadrugu", Bilal Brajlović svakodnevno krši najstroža pravila Velikog šefa, zbog čega je sada žestoko kažnjen. Naime, zbog konstantnog iznošenja informacija iz spoljnjeg sveta, Bilal je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od čak milion dinara!

Takođe, zbog toga što ne prisustvuju sastanku, honorarima su kažnjeni Anđela Đuričić, Aleksandra Nikolić, Filip Car i Zvezdan Slavnić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bilal Brajlović Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sava

20.02.2023 17:58

Zašto je kažnjen? Da li je kažnjen za ovo šta priča šta pišu razni portali a o čemu već danima pričaju svi zadrugari. Svaki dan Alex Nikolić, Car, Miljana, Marija i još neki pričaju šta piše u portalima. Otkud oni znaju šta se dešava napolju? Osim šta je svako od njih koji naknadno ulaze ispričao svešta piše i šta je ko ko me poručio.Car pita Janjuša koliko traje klip i šta se vidi na klipu o Amđeli i Zvezdanu, Anđela kaže Adamu da je Luna trudna, Nilolićka zna šta je Ana izjavila novinarima...Dakle, smešno je kazniti Bilala za ono šta svi znaju.