PORODIČNA DRAMA BILALA BRAJLOVIĆA: Roditelji mu se svađali, a zbog ovoga se nikada nisu pojavili u javnost!

Autor:

Zadruga

20.02.2023

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Bilala Brajlovića imali krize u braku!

PORODIČNA DRAMA BILALA BRAJLOVIĆA: Roditelji mu se svađali, a zbog ovoga se nikada nisu pojavili u javnost!

Foto: Republika

Bilal Brajlović

Bilal Brajlović se pre nekoliko dana vratio u rijaliti ,,Zadruga 6", a sada otkrivamo istinu o njegovoj porodici. Inače, Bilalova porodica, majka i otac se od sada nisu oglašavali u javnosti, zbog čega se mnogi pitaju da li ga oni uopšte podržavaju u njegovom takmičenju. 

Tu su menadžeri i pojedini prijatelji koji su otvoreni za saradnju, a kako saznajemo, njegovi roditelji znaju vrlo često da se posvađaju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bilal Brajlović Zadruga 6

 

Naime, izvor za Republiku priča da su to rasprave oko svakodnevnih briga, koje nisu toliko uticali na Bilala, jer je on znao da se izoluje i ne bude uopšte umešan u to. 

- Njegovi roditelji ne vole javni svet i zato su odlučili da ne istupaju sa izjava, oni su se tako dogovorili sa njim, on to poštuje, zato i ima menadžera koji sve preuzima kada su izjave i tog tipa interakcija sa medijima u pitanju. On nije imao probleme sa tim stvarima, kada su se njegovi roditelji svađali, on je znao to da kulira, nije mu bilo svejedno, ali je znao kako da se trgne i da bude izopšten iz toga. To su one klasične svađe roditelja oko sitnica, nije to bilo ništa strašno, da sad to bude toliko epohalno - započinje izvor za Republiku i nastavlja:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bilal Brajlović Zadruga 6 uživo

 

- On je znao nekoliko puta kada su se svađali, da sedne na kauč i da zapali cigaru, da puši dok se oni svađaju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading