PAKLENI PLAN MARIJE I MILJANE KULIĆ: Žele da opelješe Ivana Marinkovića?

Autor:

Zadruga

18.02.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Ilić otkriva istinu o odnosu sa Kulićima.

PAKLENI PLAN MARIJE I MILJANE KULIĆ: Žele da opelješe Ivana Marinkovića?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Ivan Marinković

Jelena Ilić tvrdi da je Ivan Marinković u odnosu na druge učesnike Zadruge doktor nauka i da je protiv Filipa Cara podnela tužbe kako je i njen izabranik sam tražio. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Ilić i Ivan Marinković

 

- Sad je svima jasno zašto se Ivan nije pokazao kao pravi otac. I kad je uložio trud, neslavno je prošao. Ako mislite da sam porodicom Kulić oko bilo čega možete da se dogovorite, grdno ste seprevarili. Oni ni međusobno ne funkcionišu. Kad MIljana može majku na takav način da tretira, vređa, šta onda da očekuju ostali? Oni su takvi, traže sve i tapšaće te do tvoje konačno propasti. Spremni su da sve prodaju zarad slave i para - ističe Jelena za Svet, pa se osvrnula na Moku Slavnića:

Foto: ATA Images/printscreen

Jelena Ilić i Ivan Marinković i Miljana Kulić

 

- Meni je dno dna šta čovek izgovara, to mi je bolesno. Kaže da se pribojavao da mu se sin ne zaljubi u tadašnju partnerku. Zgrozila sam se. Kaže: ,,Moja dika i ponos, moj managupčić i mangup.." Ako je to mangup... Ljudi, samo što dalje od mene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading