ZVEZDAN PONOVO PRAVI HAOS PO IMANJU! Slavnić ne može da se suoči sa Anom, pa krenuo kao RAZBOJNIK da histeriše i lomi sve pred sobom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.02.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić ponovo je u naletu histerije nakon sukoba sa Anom Ćurčić krenuo da pravi haos po rijalitiju.

ZVEZDAN PONOVO PRAVI HAOS PO IMANJU! Slavnić ne može da se suoči sa Anom, pa krenuo kao RAZBOJNIK da histeriše i lomi sve pred sobom! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je ozvaničio vezu sa ljubavnicom Anđelom Đuričić, Zvezdan Slavnić ušao je u sukob tokom emisije "Pitanja gledalaca" sa bivšom nevenčanom suprugom, Anom Ćurčić, na koju je nedavno u naletu besa i nemoći istresao pleh pečenja. 

Međutim, nemajući argumente da nastavi raspravu sa Ćurčićevom, Zvezdan je izleteo iz Bele kuće za vreme reklama i krenuo u svom stilu da histeriše po imanju u Šimanovicma, lomeći usput šta mu se nađe na putu, a za njim je krenulo i par zadrugara.

- Eto, dovela je čoveka do ludila da radi ovakve stvari... Nemoj, molim te - rekla je Miljana Kulić.

- Sve je u redu, sve je u redu - ponavljao je Zvezdan manično.

- Samo stani, smiri se - molila je Đuričićeva.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Nada

16.02.2023 09:18

Iskreno se nadam da će ovaj, zbog razbijanja i štete koju pravi, izaći iz Zadruge bez kinte!!! Pa će morati opet da krade i, naravno, opet u zatvor, gde mu je i mesto!!!