ŠOK SAZNANJE! Ana Ćurčić pobegla u Zadrugu da bi zaradila i spasla ŽIVU GLAVU: Krimosi hteli da bace BOMBU na njen kozmetički salon!

Autor:

Zadruga

08.02.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moka: Anina kuma Milena je klimakterični lažov. Ana je sama birala mog sina, sve što plasiraju je neistina!

ŠOK SAZNANJE! Ana Ćurčić pobegla u Zadrugu da bi zaradila i spasla ŽIVU GLAVU: Krimosi hteli da bace BOMBU na njen kozmetički salon!

Foto: ST/ V. LUkić, N. Pancic, E-stock

Nevenčana supruga zadrugara Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, ušla je u rijaliti nakon što je on prevario sa Anđelom Đuričić, a kako smo saznali, napolju je u debelim dugovima zbog novca koji je uzela na kamatu. Naime, njoj su zelenaši od kojih je pozajmila pare da bi pokrila i vratila Zvezdanove dugove poručili da će salon leteti u vazduh ako se iscela ne vrati cela suma.

- Ana je u "Zadruzi" pričala o Slavnićevim dugovima, ali ni ona ni njena kuma Milena Kačavenda u dogovoru nisu htele da spominju dug koji i sama ima. Ona je pre više od godinu dana pozajmila novac na kamatu, i to na nagovor Zvezdana, da bi isplatili njegove repove jer je probio rok. Ti ljudi s kojima je petljao su opasni, ne vole pomeranje rokova, pa je on namestio Anu da ona uzme pozajmicu da bi se povadili. Njoj se otad nagomilao dug na drugoj strani, pa je rijaliti bio idealno rešenje iako je od starta bila protiv toga da uđe na imanje - priča nam upućen izvor i dalje otkriva da je i Ćurčićka zakasnila s vraćanjem novca, pa su počele pretnje:

- Anu su već zvali nekoliko puta ti od kojih je pozajmila pare. Rekli su da ima još jedan rok da vrati sve odjednom, inače joj salon lepote leti u vazduh. Pomenuli su bombu i neki auto, a svaki put kad su je zvali, to bi bilo s drugog broja telefona. Ona je zato i ušla u rijaliti, odolevala je dok je mogla, a svi misle da je razlog Zvezdanova prevara.

Stupili smo u kontakt i sa Zvezdanovim ocem Mokom Slavnićem, a on nam je ispričao da treba da se čuje i Zvezdanova strana priče, te i da Ana nije naivna kako se predstavlja.

Prvo da kaže da sve ovo što priča Anina kuma Milena nema veze sa životom! Žena je klimakterična, samo laže i sve što priča je da bi blatila mog sina. Zvezdan je unutra, on nema način da kaže svoju stranu priče, a opet nije na meni da pričam o njihovom odnosu i životu. Njena kuma i ona samo pričaju laži. Zvezdana svi napadaju, njegov glas se ne čuje, a ja napolju, koliko god mogu, stajem na njegovu stranu. Ako mi se ukaže prilika, sve ću da razotkrijem. Ona je u dugovima napolju, razmislite što je u rijalitiju. Nije nikakva cvećka! Nije ušla zašto što joj je dosadno da se sa Zvezdanom unutra svađa. Ja se ograđujem maksimalno, neću da se mešam, ali pratim šta se dešava. Sad napolju imam neodložive obaveze, ali ako se desi da i na dan uđem u rijaliti, sve će da se okrene naglavačke. Samo se blati moj sin, kao da joj je najgori na svetu, a sama ga je birala - rekao je Moka za Republiku.

Foto: ST/N.PANČIĆ

Moka Slavnić

Ćurčićka drži salon na divlje

Pre ulaska u "Zadrugu", Ćurčićeva sa svog lokala u Zemunu sklonila je natpis da je vlasnica lokala, a skraćeno je i radno vreme otkako nije u spoljnom svetu. Na izlogu sada samo stoje natpisi toga šta je u ponudi u salonu, a otvara se samo mušterijama koje su odavno korisnici usluga i koji su poznati radnicama u objektu. Deo brige oko salona preuzela je i Anina kuma Milena Kačavenda, pa je na vezi sa zaposlenima i kontroliše posao dok Ana ne izađe iz rijalitija. Komšije pričaju da je Ana otvorila salon na crno, ali da plasira priču da je sve legalno i da ima sve moguće dozvole za rad.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić

Zvezdan ko očajnik spopadao zadrugarke, Marija ga ošamarila, Maju ispipao po sisama

Slavnić je prekjuče popio malo više, pa je pod dejstvom alkohola spopadao zadrugarke i pokušavao da ih namami u krevet da bi, na kraju, dobio šamar od Marije Kulić! Zvezdana je prvo odbila Žana Đorđević, kojoj je upao u toalet, pa ga je izbacila, da bi potom prišao Maji Marinković i rekao da je siguran da će jednom s njom da ima se*s.

Majo, ti si moja sledeća žrtva! Ima da ti zalepim žvaku, ti si moja sledeća žrtva. To ćemo odraditi onako drugarski. Koliko sam ja drugarica povalio, pa ništa! Ti se samo ponašaj kao da se ništa ne dešava i niko neće da posumnja - pričao je Zvezdan, a Maja se smejala i pričala da je pijan ko letva.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan i Marija razgovaraju posle poljubca

Posle Marinkovićke, Slavnić je nastavio dalje da spopada, pa je pokušao da poljubi i Miljanu Kulić. Kad ga je odbila, otišao je do njene majke Marije, pa je nastao skandal. Kad je Zvezdan pokušao da poljubi Mariju, ona je počela da viče i da ga šamara. Slavnić joj se posle izvinjavao i pravdao rečima da se sapleo i slučajno poljubio, ali mu nije odmah poverovala. Na kraju je otišao do izolacije, prišao je Ani i počeo da je zapitkuje kako se oseća, ali ga je ona iskulirala i nastavila da spava.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading