NOŽ U LEĐA OD DEČKA I DRUGARICE: Anđela ni ne sluti šta se dešava u izolaciji, evo šta je radila kada je Zvezdan NASKOČIO na Aleks! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.01.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić nije ni sve da iza njenih leđa Zvezdan Slavnić nabacuje Aleksandri Nikolić.

NOŽ U LEĐA OD DEČKA I DRUGARICE: Anđela ni ne sluti šta se dešava u izolaciji, evo šta je radila kada je Zvezdan NASKOČIO na Aleks! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

Nakon sinoćne žestoke svađe u "Zadruzi" između Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, Crnogorka je pokušala da pobegne sa imanja u Šimanovcima, dok je on u izolaciji flertovao i nabacivao se Aleksandri Nikolić.

Anđela se vratila do Zvezdana nakon nekog vremena, te su navodno izgladili odnose, dok je ona njemu govorila da joj je potreban sad najviše i da treba jedno drugom da budu najveća podrška i otišla potom u Belu kuću da se sprema za spavanje.

Međutim, Zvezdan se zavukao u Aleksandrin krevet i navalio na nju, a u jednom trenutku je pao i poljubac, iako mu je Nikolićka govorila da on treba da sredi situaciju s Đuričićevom zbog koje mu je pukla 15 godina duga vanbračna zajednica s partnerkom Anom.

Đuričićeva je u tim momentima išla da se sprema za tuširanje i spavanje, baš kada je Aleksandra bila u krevetu njenog dečka.

 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog t eksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading