KAO SESTRE NAS SMO DVE: Maju Marinković prozivali da kopira Anu Korać, a ono što je Mina uradila starleti svima je promaklo! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.09.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški iskopirala Maju Marinković za potrebe snimanja spota!

KAO SESTRE NAS SMO DVE: Maju Marinković prozivali da kopira Anu Korać, a ono što je Mina uradila starleti svima je promaklo! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Starleta Mina Vrbaški nedavno je snimila spot za pesmu ,,Mama" u kojoj je gost pevačici i deklarisanoj prostitutki za inostranstvo Elektri Elit, a tom prilikom svima je promako jedan bitan detalj. 

Naime, Minina ljuta rivalka i koleginica starleta Maja Marinković bila je nedeljama na udaru zbog kopiranja Ane Korać kada je oblačenje u pitanju, a sada se situacija totalno preokrenula. 

 

I dok se Maja ugledala na Anu, sa druge strane Mina je videla inspiraciju u Marinkovićevoj, pa je ponela istu suknju, koju je ona već nosila pre nekoliko nedelja. 

 

 

- Ovo je sve isto. Ona mi se divi, a mrzi me u isto vreme. Ona je kupila apsolutno sve isto. Nikada mi nismo bile drugarice, ogovora me, vređa, a hoće da bude kao ja. Ovo je bolesno, jezivo. Ja tebe volim pa mogu da imam lepo mišljenje o tebi, ali ovo me mrzi, a kopira me - rekla je Ana u emisiji Amidži šou, pa dodala:

- Ja sam uvek bila opsednuta lutkama, nikada osobu neku, idola. I kad sam bila u srednjoj školi isto. Gledala sam i klip kada sam zaboravila da se javim Mići prošle godine kad sam ušla i ona je sad isto uradila, isto. Gledala je sve, šta da radi, šta da priča. Loša kopija, zaista.

Po vašem mišljenju, kome bolji stoji ova kombinacija?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading