Dalila se SLOMILA nakon što je Car ponovo OVERIO Anu: Užas, on će isprobati ko zna koliko njih! Dragojevićka LILA SUZE

Autor:

Zadruga

24.04.2022

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je u suzama ispričala kako doživljava nove situacije vezane za Filipa Cara.

Dalila se SLOMILA nakon što je Car ponovo OVERIO Anu: Užas, on će isprobati ko zna koliko njih! Dragojevićka LILA SUZE

Foto: printscreen rtv pink

Dalila Dragojević vidno se uznemirila nakon što je čula da je njen dojučerašnji partner Filip Car bio prisan sa Anom Jovanović.

Prvi put čujem za to. Užas, on će isprobati ko zna koliko njih. Odvratno se osećam, izašla sam iz odnosa od 5 godina, zasitili smo se, došlo je do svega. Nikada ga ne treba pustiti iz Zadruge, samo da se ređaju devojke i da ih on isproba - rekla je Dalila i počela da plače.

Foto: printscreen rtv pink

Dalila Dragojević

- Žao mi je zbog svega, što sam razočarala mnoge ljude. Posle prve prevare trebalo je da presečem i da nastavim dalje sama. Gledaal sam za Sandru, posmatrao ju je, bio je s njom 2 dana, pa danas gleda u nju šmekerski odmerava je... ti niski udarci kao da želiš meni da pokažeš koliko te ja ne interesujem. Trudiću se da do kraja "Zadruge" neću mu dozvoliti da me vidi da mi je teško u bilo kom trenutku - rekla je Dalila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (4)

Loading
Dr "Frojd"

25.04.2022 00:36

Nista se ne razlikuje od drugih zena koje stoje u redu ispred Filipa. Ona kaze " fuj " kada se on ljubi sa drugom. Pa , i one mogu reci za nju " fuj " kada se ona ljubila sa njim . Zena umislila da je najlepsa, da je najpametnija, najjaca ... To su kompleksi koje vuce iz proslosti. Zivotni moto koji za nju nema cenu je da bude u centru paznje , i, da se dokopa Beograda. Najsmesnija je kada sada Filipa naziva seljacinom, i kada mu spocitava grad u kome zivi, govoreci " koji grad " ? Jel' ona svesna da zivi u selu ? A, kako se pokazala u rijalitiju , videli smo. Perfidna, manipulativna. I, neka vise ne izigrava zrtvu. Sama je kriva za stanje u kome se nalazi tj. tako je htela !.

Slavko

25.04.2022 07:24

Ja ne vidim suze. Samo isplazenu jezicinu i zube spremne da ujedaju.

Mika

25.04.2022 08:14

Car je slobodan. Neka placu ostavljene.

Vlada

25.04.2022 08:19

Svaka roba mora da se proba.