"TO JOJ JE NAJVEĆA GREŠKA" Zvezda Granda oplela po Sandri Rešić, otkrila njeno PRAVO LICE, pa je ponizila zbog ZADRUGE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.03.2022

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Granda osula paljbu po Sandri Rešić, pa iznela stav o njenom učešću u rijalitiju.

"TO JOJ JE NAJVEĆA GREŠKA" Zvezda Granda oplela po Sandri Rešić, otkrila njeno PRAVO LICE, pa je ponizila zbog ZADRUGE! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Pevačica i Zvezda Granda Kristina Nina Jovanović otkrila je da je pre izvesnog vremena imala ponudu da uđe u jedan popularan rijaliti, ali da je odbila, te da joj se programi tog tipa ni malo ne dopadaju, a onda je prokomentarisala i potez svoje koleginice pevačice Sandre Rešić koja se već dva puta oprobala u šou programu tog tipa.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Dalila i Dejan Dragojević, Sandra Rešić Zadruga 5

 

- Imala sam ponudu da učestvujem u rijalitiju, ali sam je odbila i tada i sada imam isto mišljenje, to jednostavno nije za mene i ja nikada ne bih ušla u neki rijaliti. Jedan od razloga je što stvarno ne bih mogla da tolerišem one svađe i gluposti. Dosta držim do sebe i nisam neko ko će da izazove svađu, ali sa druge strane kada bi me neko dirao bez razloga tu bi nastao jako veliki problem - rekla je Nina u emisiji "Grand magazin" i dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić Zadruga 5

 

- Mojoj dragoj koleginici koju jako volim i poštujem Sandri Rešić mislim da to uopšte nije bilo potrebno što je ušla u rijaliti, jer ona već ima veliku popularnost, poznaju je kao dobrog pevača i dobru osobu i smatram da joj taj rijaliti uopšte nije bio potreban. Stvarno ne znam koji je njen razlog, ali smatram da joj je to velika greška.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading