POČINJE BORBA ZA KAVALIJEVE MILIONE! Svojoj 45 godina mlađoj izabranici ostavio je LUKSUZNI ZAMAK, a ONI čekaju svoje PARČE BOGATSTVA!

Autor:

Zabava

17.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni modni dizajner Roberto Kavali sahranjen je pre dva dana u rodnoj Firenci.

POČINJE BORBA ZA KAVALIJEVE MILIONE! Svojoj 45 godina mlađoj izabranici ostavio je LUKSUZNI ZAMAK, a ONI čekaju svoje PARČE BOGATSTVA!

Foto: shutterstock

Modni mogul Roberto Kavali, koji je preminuo u 83. godini, sahranjen je 15. aprila u rodnoj Firenci. Na večni počinak ispratili su ga najmiliji, pa su se tog dana na istom mestu našle sve njegove bivše žene, kao i deca koju je dobio sa njima.

Tokom života bio je u tri značajne ljubavne veze u kojima je dobio šestoro dece. Nakon njegove smrti poteglo se pitanje ko će naslediti njegove milione.

Nakon razvoda od prve supruge, Kavali je započeo vezu sa švedskim Plejboj modelom Sandrom Nilson, koja je bila mlađa od njega 45 godina. Njihova veza pratila su određene kontroverze i kritike, ali su zajedno ostali do Kavalijeve smrti. 

Republika

Foto: Gianni Pasquini / ipa-agency.net / PA Images / Profimedia, shutterstock

 

Kavali se pre smrti pobrinuo da njegova izabranica bude finansijski obezbeđena, te joj je poklonio veoma vredan poklon. Naime, ovaj modni mogul, čije se bogatstvo procenjuje na 500 miliona dolara, poklonio joj je vikinšku tvrđavu iz 11. veka na privatnom ostrvu u Švedskoj. Imanje košta vrtoglavih 2,5 miliona funti.

Mediji dalje navode da se na ostrvu nalazi četvorosobna vila, lovačka kuća, bazen i ostaci vikinške tvrđave, kao i golf teren.

Svojevremeno je dizajner isticao da mu je partnerka stalno pokazivala koliko ga voli, bila mu je na raspolaganju, a neki mediji su pisali i da mu je čak menjala pelene.

Republika

Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Roberto Kavali i Sandra Nilson

Kavali je u prvom braku sa Silvanelom Đanoni dobio sina Tomasa i ćerku Kristijanu, a s drugom suprugom Evom Marijom Duringer, s kojom je bio najduže, dobio je troje dece - Roberta, Rakel i Danijela. Takođe, prošle godine je dobio sina sa Sandrom Nilson kome je dao ime po svom ocu, Đorđo, pa se svi oni sada bore za svoje parče Kavalijevog bogatstva.

- Beba, koja je rođena pre nedelju dana upravo ovde u Firenci, predivna je i bilo je stvarno emotivno videti ga odmah nakon što se rodio. Zove se Đorđo, kao i njegov deda, moj otac kog su nacisti streljali kad sam imao četiri godine - rekao je Kavali za magazin Novella 2000.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading